25n
25N
25N

Torna Ecomaclet al barri de Benimaclet

El dissabte 19 de novembre coneix tot el que ofereixen les nostres hortes valencianes

Torna Ecomaclet al barri de Benimaclet
16/11/2016 -

Aquest dissabte, 19 de novembre, tens una cita en el barri valencià de Benimaclet. I és que torna ‘Ecomaclet’, una jornada intensa en la qual no solament podràs visitar el mercat ecològic, sinó que a més, tindràs l’oportunitat de participar en les diferents activitats que tenen programades per a eixe dia.

‘Ecomaclet’ va sorgir per a donar una major visibilitat a un dels elements més característics i valorats del barri de Benimaclet: Les hortes. D’aquesta manera, veïns del barri, espais socials i col·lectius, grups de consum i xicotets comerços de l’alimentació van donar forma a aquesta iniciativa nova i, sobretot, saludable.

En aquesta segona edició, podràs visitar el mercat des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores en la Plaça de Benimaclet. En aquest espai, al voltant de vint llocs de mercat representaran diferents facetes del consum sostenible. A més, també trobaràs propostes editorials relacionades amb els temes que es tractaran durant la jornada.

I és que d’11:00 a 13.00 hores, tindrà lloc el Fòrum de Debat ‘El Mercat que volem’, on s’abordaran diferents temes relacionats amb el mercat ecològic i agroecològic. Al fòrum assistiran representants de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, representants del SPG-Ecollaures, Enric Llopis, periodista i autor de ‘La Batalla de l’Horta’ i Vicent Martí, agricultor i activista per la defensa de l’horta.

Per a finalitzar ‘Ecomaclet’, a les 14.00 hores, tindrà lloc un dinar popular, a càrrec de ‘Al-Paladar’, ‘La Ola Fresca’, ‘Carabasseta’, ‘Tallafocs’ i el ‘Centre Social-Bar Terra’. Solament has de comprar el teu tiquet (10 €) i gaudir tant del que t’ofereixen les nostres hortes valencianes, com de l’ambient que es respira en el barri de Benimaclet.

Foto: Ecomaclet

Foto: Ecomaclet

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =