25n
25N
25N

Torna al setembre la cinquena edició del Cicle de Música d'Almàssera amb totes les mesures de seguretat

Torna al setembre la cinquena edició del Cicle de Música d'Almàssera amb totes les mesures de seguretat
09/09/2020 -

L’Ajuntament d’Almàssera a través de la Regidoria de Cultura va presentar el passat 4 de setembre la nova edició del Cicle de Música que ocuparà tots els divendres del mes de setembre i tindrà lloc a les 19.30 hores al pati de l’Ajuntament. La situació social provocada per la crisi de la COVID-19 ha fet que es desenvolupe aquesta cinquena edició amb estrictes mesures de seguretat, com és el control de l’aforament, l’ús obligatori de màscara i distància interpersonal.

El primer espectacle musical que va obrir aquesta edició divendres passat va ser l’oferit per la mezzosoprano Adriana Mayer i el viola i l’arxillaüt Juan Carlos de Mulder, amb una actuació de música del Renaixement amb cançons i glosses del Segle d’Or espanyol (finals del s. XV a la fi del s. XVII).

El divendres 11 de setembre el pati de l’Ajuntament comptarà amb la presència del ‘Sextet CassualBrass’, format per professors de diferents conservatoris de la Comunitat Valenciana. El seu espectacle “Els nostres records”, amb les adaptacions de diferents estils de temes del segle XX i XXI faran recordar al públic uns altres temps no gaire llunyans.

La música flamenca fusió, de la mà de la cantant Paula Domínguez i dels músics Carlos Torijano i Paco Escudero, acompanyarà als espectadors la vesprada del 18 de setembre. Domínguez és coneguda per les seues diferents facetes musicals i la participació en programes de televisió com “Tu cara em sona”, “El Formiguer” i “La Veu”, on es va donar a conéixer en l’àmbit nacional.

Tancarà aquesta edició el 25 de setembre ‘Les Xiques del Gospel’. La formació musical traslladarà al pati de l’Ajuntament la música gospel, entre la qual trobarem els principals temes d’aquest estil, bandes sonores inoblidables, versions de música pop o música en espanyol.

Aitor Ramon, Regidor de Cultura, comenta que “des de l’Ajuntament tenim el compromís de secundar i fomentar la cultura i la seua divulgació al nostre poble”. “És un privilegi comptar amb aquests grans artistes i continuar treballant per a fer d’aquest Cicle de Música d’Almàssera un referent musical entre els pobles del voltant”.

Ramon Puchades, Alcalde de l’Ajuntament d’Almàssera, comenta que “aquesta edició és més necessària que mai, a més de segura, per a fer costat a la cultura i posar-li música a aquesta situació sanitària que ens ha llevat l’alegria en algunes ocasions”. Puchades afig que “durant el confinament hem recorregut a la música, a casa o als balcons, per a traure’ns un somriure; ara és el moment d’estar també al costat d’eixos artistes que ens han acompanyat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =