25n
25N
25N

Oberta la inscripció per al programa 'Torna a l'Escola amb el comerç de Paiporta'

La Regidoria d’Economia incentiva les compres als negocis locals amb el sorteig de xecs de 50 euros

Oberta la inscripció per al programa 'Torna a l'Escola amb el comerç de Paiporta'
08/07/2020 -

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç ha posat en marxa la inscripció de comerços per al programa ‘Torna a l’Escola amb el comerç de Paiporta’. Aquesta iniciativa té l’objectiu d’incentivar les compres pròpies de les dates estiuenques de cara al pròxim curs als negocis del poble.

Així, totes les persones que compren tot tipus de materials per al curs 20-21 en els comerços adherits a la campanya entraran en el sorteig de 10 xecs de 50 euros cadascun, que es podran gastar, al seu torn, en els mateixos comerços de Paiporta.
Per a participar en el programa, els comerços interessats s’han d’adreçar al Centre de Formació Ocupacional (carrer Santa Anna, 35), telefonar al 963972474, o bé escriure un correu electrònic a atorres@paiporta.es o mtmartinez@paiporta.es. La inscripció de comerços finalitzarà el pròxim 5 d’agost.

Per a realitzar les compres als comerços adherits, la ciutadania de Paiporta tindrà de termini fins al 30 de setembre. La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç publicarà el llistat de comerços, una vegada finalitzat el termini d’inscripció.
La regidora d’Economia, Beatriz Jiménez, ha explicat que “en la situació actual, després de l’impacte econòmic de l’alerta sanitària pel coronavirus, és més important que mai donar suport al comerç local, que és l’ànima de l’economia de Paiporta”. Per això, Jiménez fa “una crida als comerços perquè s’inscriguen en la campanya, i a la ciutadania, perquè faça les seues compres del nou curs a Paiporta”.

Són susceptibles de participar en ‘Torna a l’Escola’ tot tipus de comerços relacionats amb les compres de cara al nou curs: des d’òptiques a papereries o botigues de roba i sabateries, llibreries, clíniques dentals o negocis de venda d’electrodomèstics, entre d’altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

lleida 2020
activem alfafar