25n
25N
25N

L’ascensor del pàrquing municipal de Catarroja torna a estar operatiu

L’ascensor del pàrquing municipal de Catarroja torna a estar operatiu
07/05/2020 -

Una de les mesures més importants per a fomentar l’ús del parking municipal és la reparació/millora de l’ascensor, incluida en el pla de l’actual equip de govern per a millorar la seua gestió per una més eficient i amb respecte a les persones amb mobilitat reduïda. Una situació que s’ha prolongat a causa dels problemes de construcció de l’aparcament en origen i que ha suposat una solució arquitectònica per a evitar que amb les pluges l’ascensor quedara inutilitzat.

La solució oferida pels tècnics era la construcció d’un mur de formigó, a mes d’una coberta amb una inclinació especial perquè l’aigua no es depositara en la cubeta de l’ascensor, així com la impermeabilització de tot el forat. Aquesta reforma ha tingut un cost de 42.637 euros més IVA que ha sigut sufragat amb els fons municipals.

Des de 2015, l’Ajuntament ha treballat intensament a millorar la gestió del recinte, no sols en matèria econòmica, en la qual s’han vist incrementats els guanys malgrat la reducció en les tarifes, sinó també en accessibilitat, amb la reserva de places per a les persones amb mobilitat reduïda o la cerca de solucions per a l’ascensor d’accés que han derivat en aquesta obra que pretén ser definitiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − tretze =