25n
Orgull
Orgull

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana passa per València el 5 de febrer

La Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana passa per València el 5 de febrer
01/02/2017 -

Aquest diumenge, 5 de febrer, es disputa la quinta etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana que té un itinerari de 130 km. Es preveu que al voltant de les 11.35 entren a València per la CV-30, avinguda dels Germans Machado fins a arribar a l’avinguda de la Constitució, després d’uns deu minuts aproximadament. Llavors continuaran en sentit a Tavernes Blanques fins a Nàquera-Serra i tornaran a València, al voltant de les 13.30 hores, a través de la rotonda de Mestre Rodrigo-Camp de Túria fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.

Una vegada que els corredors entren en el circuit urbà a les 13.50 hores, aproximadament, hauran de passar cinc vegades per la meta. Es calcula que l’hora aproximada del final de la carrera serà al voltant de les 15.00 hores.

Quant a l’operatiu de trànsit, des de les 8.00 hores del mateix dia 5 de febrer es tallaran els accessos a la plaça de l’Ajuntament i l’avinguda del Marqués de Sotelo per a realitzar els treballs de muntatge necessaris per a l’organització de la prova. Encara que les tanques s’hi començaran a col·locar a les 6.30 hores, els encreuaments estaran lliures fins a les 8.00 com hem indicat.

Es col·locaran tanques contínues en l’avinguda del Marqués de Sotelo, plaça de l’Ajuntament i Sant Vicent Màrtir, així com en les rotondes de la plaça de Saragossa, Eduard Boscà, pont del Regne i pont de Montolivet. En la resta de l’itinerari urbà es col·locarà cinta-tanca sobre el rastell, sense ocupar la calçada.

A fi que els vehicles puguen realitzar girs en les rotondes, s’hi habilitaran d’un a dos carrils. En aquest operatiu també s’organitzaran quatre passos de vianants a l’altura del carrer del Periodista Azzati, de la Sang, de María Cristina i a l’altura del carrer dels Drets amb Sant Vicent Màrtir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =