25n
25N
25N

Vueling llança quatre rutes especials des de la Comunitat Valenciana per a Nadal

Vueling llança quatre rutes especials des de la Comunitat Valenciana per a Nadal
14/11/2019 -

Vueling, companyia pertanyent al grup IAG, ha posat a la venda una operativa especial per a la temporada de Nadal, que comptarà amb quatre rutes especials des de la Comunitat Valenciana entre els dies 21 de desembre i 4 de gener de 2020. En total, per a aquesta campanya Vueling ha posat a la venda més de 6.100 seients addicionals a la venda per a reforçar les connexions des de València a les ciutats italianes de Catània i Milà i afig connexions entre Alacant i Milà i Eivissa.

Concretament, pel que fa a les rutes des de València cap a les ciutats italianes de Milà i Catània, l’aerolínia operarà una freqüència. En aquest últim cas, es tracta d’un reforç que es complementa amb la ruta regular que ja opera Vueling durant estiu entre València i Catània.

La programació especial de la companyia per a la temporada de Nadal serà els dies 7, 21 i 28 de desembre i 4 de gener de 2020 per a reforçar la ruta amb Catània i els dies 21, 28 de desembre i 4 de gener la connexió amb Milà-Malpensa. Així mateix, l’aeroport italià comptarà també amb una freqüència extra des d’Alacant els dies 21 i 26 de novembre, així com l’1 de gener. Finalment, Vueling també connectarà amb una freqüència extra Alacant amb Eivissa els dies 19, 21, 23 i 26 de desembre, així com el 2 de gener.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =

art en blanc