25n
25N
25N

VOX confia a traure de la Junta "al PSOE de la corrupció"

ROCÍORUZ/EUROPA PRESS

VOX confia a traure de la Junta "al PSOE de la corrupció"
02/12/2018 -

El secretari general de VOX, Javier Ortega, ha afirmat que la seua formació és el partit “de la mobilització i ha dit que confia “a traure de la Junta al PSOE de la corrupció i la ineficàcia”.

En la seua compareixença en l’Hotel Ayre, on ha sigut rebut amb aplaudiments, Ortega ha expressat “el seu més absoluta satisfacció” per la campanya electoral i per aquesta jornada, atés que ha assegurat que VOX ha sigut el partit que “ha marcat el debat polític” en aquestes eleccions.

“Ha posat damunt de la taula la necessitat del control de les nostres fronteres i acabar amb la immigració il·legal, d’acabar amb l’abusiva càrrega fiscal, la supressió d’impostos, i el partit que ha posat sobre la taula la necessitat d’acabar amb totes les lleis lleis ideològiques, especialment de gènere i memòria històrica”, ha dit.

A més, ha afegit que és el partit que “ha posat sobre la taula la necessitat d’acabar amb tota la despesa política innecessària, subvencions i la devolució de les competències de sanitat, justícia i educació a l’Estat”.

Igualment, ha assegurat que VOX “és el partit de la mobilització social” i que han sigut “més de 35.000 persones que han acudit als diferents actes, els més multitudinaris, com no s’havien vist en moltes dècades a Andalusia”, al mateix temps que ha destacat també la mobilització en xarxes socials.

Però, ha afegit que “també ha sigut el centre dels atacs i insults i açò lamentablement també ens ha posat en el centre de l’atenció pública”.

Per a Vox aquesta campanya i aquesta jornada “han demostrat quin és el vot útil, i aqueix vot útil ha sigut el vot de la il·lusió, de recobrar l’esperança”, i a partir d’avui “esperem traure de la Junta al PSOE de la corrupció i la ineficàcia”.

A més, quant als resultats, no té dubte que “hi ha hagut un vot històric a favor d’una formació que ha demostrat ser capaç de fer el que uns altres no han sigut capaces de fer en 40 anys”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

CCCC
torrent