25n
25N
25N

Vox promet "lluitar a tots els nivells" per l'ampliació del port

Vox promet "lluitar a tots els nivells" per l'ampliació del port
20/01/2020 -

El portaveu adjunt de Vox en Les Corts, José María Llanos, ha anunciat aquest dilluns que el seu partit vol “lluitar a tots els nivells i amb totes les seues forces” perquè tire avant l’ampliació nord del port de València, un projecte adjudicat al grup MSC, contra “les pedres en el camí per part de l’esquerra”.

Així ho ha afirmat en roda de premsa, a preguntes dels periodistes sobre el projecte, després que la setmana passada finalitzara el termini d’al·legacions. Aquest dilluns es reuneix el consell d’administració de l’Autoritat Portuària de València (APV) per a abordar l’estudi i aprovació del plec de la futura terminal pública de passatgers.

“Evidentment, estem a favor de l’ampliació, contestarem qualsevol mesura restrictiva que s’haja posat per part de l’Ajuntament de València a l’eixida cap avant del nostre port”, ha asseverat sobre la postura del govern municipal que comparteixen Compromís i PSPV.

En aquesta línia, Plans ha destacat que Vox porta “temps en converses amb els afectats”, amb l’objectiu de “no consentir que el potencial del port de València, potser el primer del Mediterrani en càrrega de mercaderies, és derivat a uns altres, donant-los més prerrogatives als qui cada dia volen més, com els catalans”, amb relació al port de Barcelona.

També ha advertit sobre l’afecció del bloqueig al projecte per al turisme, ja que “afectaria l’arribada de vaixells i creuers”. “Lluitarem amb totes les nostres forces perquè les pedres en el camí per part de l’esquerra siguen retirades com més prompte millor”, ha reblat.

Es tracta del projecte presentat per la companyia TIL (Terminal International Limited), filial de MSC, per a la construcció i explotació, en règim de concessió administrativa, de la nova terminal de contenidors del port de València. El gegant navilier suís preveu invertir 1.011 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =