25n
25N
25N

Vox pregunta en Corts si la Llei de Memòria Històrica tindrà en compte "als caiguts tant d'un bàndol com d'un altre"

Vox pregunta en Corts si la Llei de Memòria Històrica tindrà en compte "als caiguts tant d'un bàndol com d'un altre"
04/07/2019 -

El grup parlamentari de Vox en Les Corts Valencianes ha presentat una interpel·lació sobre la Llei de Memòria Democràtica i per a la Convivència de la Comunitat Valenciana en la qual pregunta si la seua aplicació “tindrà en compte tots els casos, i en tots els seus termes, és a dir els caiguts tant d’un bàndol com d’un altre”.

El president de Vox i portaveu adjunt del grup parlamentari, José María Llanos, demana que la interpel·lació, amb data d’aquest dimecres, s’incloga en l’ordre del dia del següent ple de la cambra autonòmica que es convoque.

El text textualment pregunta: “Quina és la política general del Consell sobre l’aplicació de la Llei de Memòria Democràtica i per a la Convivència de la Comunitat Valenciana, a tots els casos, i en tots els seus termes; sense excepció d’espanyols caiguts en la Guerra Civil en tots dos bàndols de la contesa?”.

Llanos ha explicat en un comunicat que l’objectiu és que el Govern valencià “explique quina és la política general sobre l’aplicació d’aquesta llei. “Nosaltres creiem que amb la Llei d’Amnistia de 1977 i amb la Constitució de 1978 ja s’havia aconseguit la reconciliació, però en el cas que es vulga obrir la ferida novament haurà de fer-se justícia amb totes les víctimes, no solament amb les d’un bàndol“, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 1 =