25n
25N
25N

Vox pregunta al Consell sobre la Llei de la Infància, "un instrument de l'esquerra marxista per a construir robots"

Arxiu E.P

Vox pregunta al Consell sobre la Llei de la Infància, "un instrument de l'esquerra marxista per a construir robots"
17/07/2019 -

El grup de Vox en Les Corts ha registrat deu preguntes per a conéixer les mesures que ha implantat la Generalitat Valenciana mitjançant la Llei de Drets i Garanties de la Infància i l’Adolescència, “un instrument en mans de l’esquerra marxista que vol construir robots en lloc de persones que puguen decidir lliurement”.

Per als seus deu diputats, la norma aprovada a la fi de l’any passat és “sectària, adoctrinadora i fortament ideologitzada, com totes les dictades pel Botànic”. “És una llei per a adoctrinar els xiquets i no els protegeix ni a ells ni als adolescents”, ha denunciat en un comunicat el president i portaveu del grup, José María Llanos.

Vox considera que la Llei 26/2018, del 21 de desembre, “tracta el xiquet com un adult, assenyalant la seua ciutadania activa i de ple dret, tant en l’esfera privada com en la pública, així com ‘la seua participació política i econòmica'”.

A açò se suma que, al seu juí, amb ella “no es compleix cap mandat moral de protecció de la infància i l’adolescència, sinó que es confereix als xiquets i adolescents unes prerrogatives que eliminen qualsevol decisió dels pares en el seu desenvolupament integral i en la formació del seu propi criteri”.

Es tracta, per al grup, d'”un instrument en mans de l’esquerra marxista, que vol construir robots en lloc de persones que puguen decidir lliurement, després d’un desenvolupament afectiu i social com a individus únics i amb identitat pròpia, i no com a peces d’uns escacs als quals la maquinària de la ‘interseccionalitat’ de l’esquerra de gènere vol manejar”.

Amb aquest “element artificial”, Vox entén que el Consell “pretén condicionar l’ésser humà des de la seua infància, en la idea que tot val, i que no hi ha coses que estan bé i coses que estan malament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 − 2 =