25n
25N
25N

Vox pregunta a Puig per l'estratègia per a "salvar" al turisme valencià

Vox pregunta a Puig per l'estratègia per a "salvar" al turisme valencià
24/04/2020 -

La diputada de Vox en Les Corts, Ana María Cerdán, ha presentat una bateria de preguntes dirigides al president de la Generalitat, Ximo Puig, per a conéixer l’estratègia del Consell per a “salvar al sector turístic” valencià, així com les mesures previstes per a “protegir als empresaris valencians de l’hostaleria delmats per la crisi del coronavirus”.

En un comunicat, Cerdán ha explicat que volen saber “com es protegirà als empresaris hostalers, quines mesures prendrà per a evitar la descapitalització de les empreses del sector turístic i quins plans hi ha sobre aquest tema en què queda de legislatura”.

Ha preguntat també a Puig “com promocionarà les nostres platges, el nostre interior i els atractius de la nostra terra com a destinació segura i lliure de contagis quan finalitze la declaració de l’estat d’alarma”.

Cerdán ha requerit, a més, a la Conselleria d’Hisenda un llistat de totes les actuacions (sanitàries, econòmiques, socials o qualsevol altra que haja tingut repercussió econòmica) realitzades en la Comunitat per a fer front a la pandèmia des de l’1 de gener de 2020 fins a la data d’entrada d’aquest escrit.

Vol, també, un llistat del cost de cadascuna d’aquestes actuacions, totes les modificacions pressupostàries realitzades des de l’1 de gener i l’origen del crèdit per a fer front al finançament.

Pregunta a Ximo Puig “si té previst continuar avant amb el programa de l’Imserso d’aquest any 2020-21 donada la incertesa sobre la fi de la pandèmia i les terribles conseqüències que preveuen en el sector turístic valencià”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

museo prehistoria