25n
25N
25N

Vox no accepta els acords PP-Cs sobre gènere: "Aquests pactes que els signen amb el PSOE i Podem"

Vox no accepta els acords PP-Cs sobre gènere: "Aquests pactes que els signen amb el PSOE i Podem"
02/01/2019 -

Vox ha avisat aquest dimecres que no acceptarà els acords que han signat, de cara a la configuració del nou Govern d’Andalusia, el PP-A i Cs relatius a les lleis de gènere i ha instat totes dues formacions a subscriure qualsevol acord sobre aquesta matèria amb el PSOE i Podem.

“Aquests pactes que els subscriguen amb el PSOE i Podem. En política social tots segueixen, amb submissió, els manaments de la dictadura de gènere. On està el canvi?”, ha assenyalat el portaveu de Vox al Parlament andalús, Francisco Serrano, en el seu compte de Twitter.

Així mateix, ha volgut deixar clar que Vox “no acceptarà” els acords que han pactat el PP i Cs per impulsar lleis de gènere a Andalusia.

En el document que van signar el PP-A i Cs sobre ‘Mesures de desenvolupament i prosperitat per a un nou Govern a Andalusia’, s’inclou impulsar un gran acord contra la violència de gènere a Andalusia que “desenvolupe els avanços assolits amb l’aprovació del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere i que implemente, amb dotació pressupostària suficient, totes i cadascuna de les mesures previstes en la llei de juliol de 2018 per la qual es modifica la Llei de mesures de prevenció i protecció integral contra la violència de gènere, a fi d’acabar amb aquest flagell social”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

CCCC
torrent