25n
25N
25N

Vox critica que Ribó destine diners "a quiosquets de l'esquerra en comptes d'assumptes urgents" com a sanitat

Vox critica que Ribó destine diners "a quiosquets de l'esquerra en comptes d'assumptes urgents" com a sanitat
14/04/2020 -

El portaveu de Vox a l’Ajuntament de València, José Gosálbez, ha criticat aquest dimarts que l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, “prefereix continuar regant amb diners públics als quiosquets de l’esquerra en comptes de destinar aqueixos diners a assumptes més necessaris i urgents com l’actual crisi sanitària” generada per la Covid-19.

Gosálbez ha indicat, en un comunicat, que “en el ple de març es van aprovar 66 per a pal·liar els efectes del coronavirus” i ha censurat que el primer edil “es va negar a dur a terme la proposta de Vox d’abaixar els impostos i de suprimir les subvencions a sindicats, partits polítics i associacions i ens l’activitat dels quals no estiga directament vinculada amb una funció econòmica o relacionada amb la sanitat, l’alimentació o la creació d’ocupació per a destinar-ho a la lluita contra el coronavirus”.

“L’alcalde no ha executat ni el 50 per cent de les mesures que es van aprovar en el seu moment i a més, ara ja no apareixen 66 partides, sinó 64”, ha exposat el portaveu municipal de Vox, que ha denunciat també “l’incompliment de l’estat d’alarma” en la capital valenciana.

Referent a això, ha exposat que “als carrers de València continua havent-hi assentaments d’indigents (a Ciutat Vella)” i ha apuntat que sobre aquest tema “l’alcalde no ha fet res”, al mateix temps que ha indicat que això és “un autèntic focus de contagi de coronavirus a la ciutat”.

D’altra banda, José Gosálbez ha manifestat que “Ribó diu que els policies locals estan perfectament equipats” i ha considerat que “això és completament fals”. “Ens consta que els equips de protecció individual (EPI) són en aquests moments insuficients per a tota la plantilla de la Policia Local, com també ho estan sent per a altres funcionaris de l’Ajuntament com els bombers”, ha declarat.

Així mateix, el portaveu de Vox ha comentat que “el telèfon d’atenció a les persones majors de la ciutat de València està inoperatiu a les vesprades”, després del que ha ressaltat que “aquesta població és la més afectada pel coronavirus i en la qual més s’hauria d’estar bolcant l’alcalde”.

“FALTA D’HIGIENE”

José Gosálbez ha lamentat, igualment, “la falta d’higiene a la ciutat referent a contenidors, papereres i vies públiques” i ha assegurat que aquesta “deixa molt a desitjar, segons traslladen els veïns a Vox”.

“Estem en plena alerta sanitària i justament Ribó no està prestant l’atenció necessària i deguda a la sanitat i higiene dels nostres carrers i mobiliari públic. O compleix amb la seua funció i està a l’altura de les circumstàncies o el millor que podia fer és anar-se’n a la seua casa”, ha asseverat Gosálbez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =