25n
25N
25N

La participació ciutadana, protagonista a Rafelbunyol

La participació ciutadana, protagonista a Rafelbunyol
30/09/2019 -

Des del passat 19 de setembre i fins al pròxim 3 d’octubre les persones majors de 16 anys i empadronades en la localitat poden participar en la Fase de Votacions dels ‘Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020’.

Durant aquest període, i a través del Portal de Participació Ciutadana, cada persona pot votar fins a 3 de les iniciatives que la ciutadania va presentar durant la Fase prèvia de Propostes, i així decidir quins d’elles es duran a terme amb 75.000 euros del pressupost municipal de l’any que ve.

Amb motiu d’aquesta fase de votacions dels Pressupostos Participatius, l’Ajuntament de Rafelbunyol ha dut a terme durant l’última setmana diferents actuacions amb la finalitat de transmetre al veïnatge la importància de la participació ciutadana en la gestió municipal.

Així, s’han realitzat reunions amb diferents sectors de la població, en les quals, a més, s’ha explicat i practicat el mecanisme per a votar les propostes. De la mateixa manera, s’ha realitzat una campanya en el mercat, en la qual s’ha donat a conéixer a les i els veïns els ‘Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020’, el seu funcionament, i s’ha ajudat a votar a aquelles persones que l’han requerit. També s’ha establit un servei de suport, mitjançant el qual es resolen dubtes de les persones usuàries al voltant del procés dels pressupostos participatius i com votar, i que estarà actiu fins que finalitze la Fase de Votació d’aquests.

Els ‘Pressupostos Participatius de Rafelbunyol 2019-2020’, i les diferents actuacions realitzades durant el seu desenvolupament, s’estan duent a terme gràcies a una subvenció atorgada per la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

Per a Fran López, Alcalde de Rafelbunyol, “s’està produint un canvi substancial en la manera tradicional de governar i gestionar el municipi, en la qual la ciutadania està adquirint cada vegada més protagonisme, i és important transmetre a la gent el potencial que la seua participació té per a la millora del poble”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =

CCCC
torrent