25n
25N
25N

La votació de DecidimVLC acaba demà: Quines són les principals propostes?

Peatonalizar la plaça de l’Ajuntament per sempre, construir banys públics en el jardí del Túria o baixar el carril bici de l’Avinguda del Port a la calçada, són algunes de les propostes del procés participatiu DecidimVLC

La votació de DecidimVLC acaba demà: Quines són les principals propostes?
14/12/2017 -

Demà, 15 de desembre, finalitza la fase de votació del procés de participació ciutadana DecidimVLC impulsat per l’Ajuntament de València perquè la ciutadania decidisca “la València del futur, perquè decidisca com vol millorar la seua ciutat”, en paraules de la regidora de Participació Ciutadana, Neus Fàbregas. D’un total de 94 propostes ciutadanes, 47 no van passar el test de viabilitat tècnica, i demà s’escollirà entre la resta de propostes.

Les propostes ciutadanes més rellevants entre les quals es pot votar són la conversió en zona de vianants “per sempre” de la plaça de l’Ajuntament, la construcció de banys públics en el jardí del Túria, la millora de l’enllumenat sota els ponts dels mateixos jardins, el soterrament dels contenidors de residus urbans en nuclis històrics o baixar el carril bici de l’Avinguda del Port a la calçada.

Hi ha un límit: els 7 milions d’euros. El total dels projectes seleccionats no podrà superar aquesta quantia i aquests seran seleccionats segons els vots aconseguits. Es tracta, doncs, dels tercers pressupostos participatius impulsats pel consistori. I cal destacar que de les 109 propostes finalistes en 2015, són 83 (76%) les que s’han executat per complet. La resta es troben en un estat avançat d’execució. Tanmateix, dels projectes aprovats en 2016, tan sols el 12% ha sigut executat per complet.

La votació s’està realitzant a través de la pàgina web DecidimVLC, i de forma presencial en les seus de les juntes municipals del districte, centres municipals de joventut i diverses entitats socials. A més, encara hui es pot votar, de 17:00 a 20:00, en la seu de la Federació de Veïns i Veïnes (xalet del parc de l’Oest).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 3 =