25n
25N
25N

El futur Espai Sanitari Campanar Ernest Lluch serà escollit pels veïns

La votació estarà disponible fins al pròxim 28 de febrer

@GVAsanitat

El futur Espai Sanitari Campanar Ernest Lluch serà escollit pels veïns
01/02/2018 -

La segona fase del nou Espai Sanitari Campanar Ernest Lluch, que s’alçarà en l’antiga Fe ja està en marxa. I, per això, s’ha tornat a confiar en un procés de participació ciutadana. D’aquesta manera, i fins al pròxim 28 de febrer, els veïns tindran l’oportunitat de votar el millor projecte dels catorze que es van presentar al concurs d’idees. Així, ho anunciava la Consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, juntament amb el President de la Generalitat, Ximo Puig, que explicava que a més ‘de donar cobertura al barri amb especialitats’, també ‘serà un centre de referència en tota la Comunitat Valenciana i a Espanya‘.

Les previsions apunten al fet que les obres començaran a partir de 2021, una vegada s’hagen derruït els antics edificis. Llavors, serà quan comence la construcció de la segona fase d’aquest espai sanitari, que albergarà una àrea de cronicitat amb un hospital de mitjana i llarga estada amb capacitat per a 150 persones, un centre de neurorehabilitació, una àrea ciutadana, així com un pàrquing subterrani per a mil vehicles i un parc urbà que connectarà l’espai entre totes les àrees.

Aquest concurs d’idees per a l’Espai Sanitari Ernest Lluch Campanar es va dur a terme per a trobar les millors propostes que integraren totes aquestes àrees en un espai uniforme. I és que, a més de tots els recursos sanitaris detallats, els veïns comptaran amb un centre d’especialitats d’alta resolució, que disposarà de consultes de rehabilitació, salut sexual, salut mental, garbellat de càncer de mama, radiologia, endoscòpies, un PAS i cirurgia menor i major ambulatòria. Així mateix, serà l’únic a la Comunitat Valenciana que albergarà, en un mateix espai, radiologia, TAC, ressonància magnètica i cirurgia major.

L’exposició dels projectes està situada tant en l’edifici principal de l’antiga Fe de Campanar, com en els monitors de la nova Fe de Malila perquè els veïns puguen ser partícip d’un projecte que requerirà una inversió de 146 milions d’euros. Una aposta del Consell que pretén ‘oferir els millors serveis assistencials’ als valencians. El més valorat pels veïns se sumarà als cinc millor valorats pel jurat, de manera que seran sis propostes les que passaran a la fase final de selecció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 18 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus