25n
25N
25N

Voluntaris de Benetússer fabriquen centenars de mascaretes per a l'Hospital Peset de València

Voluntaris de Benetússer fabriquen centenars de mascaretes per a l'Hospital Peset de València
20/03/2020 -

L’Ajuntament de Benetússer convoca a una xarxa de voluntaris a fabricar centenars de mascaretes per a l’Hospital Universitari Doctor Peset, amb material proveït pel propi centre hospitalari.

Aquesta iniciativa, davant la falta de proveïment de mascaretes en centres de salut i hospitals contra la pandèmia del coronavirus, està promoguda pel fòrum local de participació ciutadana de l’agenda 21 i la Regidoria de Sanitat.

Per a això, l’Hospital Peset s’ha compromés a enviar el material necessari per a la fabricació d’aquestes peces, com a teles quirúrgiques o cintes, detalla el consistori en un comunicat.

L’objectiu és previndre el contagi del Covid-19 mitjançant la participació ciutadana i així arribar a “frenar la corba”, com ha ressaltat la regidora de Sanitat de Benetússer, Aroa Juan.

Durant el procés, l’Ajuntament enviarà a l’hospital les mascaretes creades pels voluntaris, una vegada hagen esgotat el material de la primera tanda. El Peset s’encarregarà després del seu tractament i distribució, a més d’enviar més material per a producció sobre la base de les necessitats de proveïment.

Benetússer llança així una crida a la ciutadania, tant per a particulars que puguen participar en la producció com per a comerços que puguen proporcionar cinta i goma, entre altres materials. Amb aquest gest vol demostrar la seua conscienciació i cooperació davant l’estat d’alarma.

Més informació

1 Comentari

  1. Diana Milena Paiva moreno
    Diana Milena Paiva moreno març 21, 11:00

    Hola nos gustaría ayudar sabemos cocer, mi esposo puede quedar en cuarentena cociendo y además es técnico en máquinas de cocer, no está infectado hasta hora no tiene ningún síntoma y se podría ser la prueba y quedar encerrado hasta que lo necesiten, y por supuesto sin paga, me pueden llamar 657961993 estamos para ayudar.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 6 =