25n
25N
25N

Un voluntari crea una 'app' mòbil per a conéixer la ubicació de persones que necessiten ajuda

Un voluntari crea una 'app' mòbil per a conéixer la ubicació de persones que necessiten ajuda
03/04/2020 -

Un voluntari ha creat una aplicació mòbil per a conéixer la ubicació exacta de les persones que necessiten ajuda a través de Google Maps i així facilitar la gestió d’ajuda durant la pandèmia del coronavirus.

La iniciativa pretén donar resposta a la xarxa solidària de voluntariat de l’Ajuntament de Manises (València) i aprofitar “al màxim” els desplaçaments dels usuaris.

Un altre dels objectius de l”app’ és evitar una mobilitat excessiva dels voluntaris, ja que poden aprofitar el seu trajecte per a fer diversos serveis en una mateixa zona, detalla el consistori en un comunicat.

Els voluntaris normalment estan distribuïts per les proximitats dels seus barris, de manera que el coneixement de la zona és major i la mobilitat és menor per a evitar el risc de contagi de Covid-19.

Aquestes persones sempre van identificades amb una credencial de l’Ajuntament de Manises, que mostren en tot moment. També telefonen abans i després de realitzar l’atenció domiciliària.

En cas de dubte sobre la crida, els interessats poden posar-se en contacte amb el telèfon de serveis socials de Manises (96 152 19 98) per a evitar problemes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − sis =