25n
25N
25N

El Voluntariat pel Valencià de Torrent posa el punto final a la decimocuarta edición

El Voluntariat pel Valencià de Torrent posa el punto final a la decimocuarta edición
28/06/2019 -

El Voluntariat pel Valencià de Torrent s’acomiadà ahir a la vesprada de l’edició número catorze. L’acte d’ahir, organitzat per l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, començà en la plaça de l’Església. Des d’allí, els voluntaris i els aprenents de les parelles lingüístiques, acompanyats de la regidora d’Educació i Política Lingüística, Patricia Sáez, els representants de la corporació municipal, i el coordinador del Voluntariat d’Escola Valenciana, Vicent Font, com a novetat, feren un recorregut a peu per Torrent per a visitar alguns dels llocs més emblemàtics de la ciutat i conèixer la història de la localitat.

En l’edició d’enguany que començà al novembre hi han participat prop d’un centenar de persones, entre ensenyants i aprenents que formen les parelles lingüístiques que l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament de Torrent organitza per a posar en contacte persones que parlen valencià amb persones que volen aprendre la llengua pròpia.

En acabar la visita a la ciutat, les persones assistents es dirigiren al Museu Comarcal, on es va fer el repartiment dels diplomes a tots els participants.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + sis =

premios go valencia
ficcions 2019-2020