25n
25N
25N

Més de 80 voluntàries cusen mascaretes a Burjassot (València) per a botigues i sanitaris

Més de 80 voluntàries cusen mascaretes a Burjassot (València) per a botigues i sanitaris
30/03/2020 -

Més de 80 voluntàries de Burjassot (València) s’han oferit per a confeccionar mascaretes destinades als comerços que romanen oberts i als centres de salut del municipi, així com on siguen necessàries en cas que hi haja de sobra.

En aquesta iniciativa solidària contra el coronavirus, l’Ajuntament facilita els materials dels quals disposa i Protecció Civil els reparteix a les voluntàries.

Durant la campanya es distribuiran un total de cent paquets per a cosir mascaretes, en ordre d’arribada dels oferiments de les interessades, detalla el consistori en un comunicat.

A més del material, Protecció Civil lliura un patró per a evitar els problemes durant la confecció. Les persones que cusen les mascaretes han de seguir les recomanacions sanitàries, elaborant-les amb la seua pròpia mascareta i amb les mans higienitzades.

Una vegada confeccionades les mascaretes, les voluntàries han d’enviar de nou un correu a Protecció Civil Burjassot per a coordinar-se en la recollida en cada llar.

Les mascaretes es portaran finalment al centre de salut per a la seua desinfecció i guardar part per als sanitaris. La resta es repartiran als comerços i als llocs on siga necessari.

“La resposta ha sigut excepcional i ha tornat a demostrar que Burjassot és un poble solidari i que s’uneix davant l’adversitat”, celebren des del govern municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =