25n
25N
25N

El voluntariat d’Ontinyent contra el foc supera els 4.000 quilòmetres al primer mes de vigilància

Jorge Rodríguez agraeix el treball i implicació en un any especialment complicat i amb alt risc d’incendi

El voluntariat d’Ontinyent contra el foc supera els 4.000 quilòmetres al primer mes de vigilància
14/07/2020 -

El programa de vigilància preventiva “Ontinyent contra el foc” suma ja 4.942 quilòmetres en el seu primer mes de vigilància després d’iniciar-se el passat 15 de juny. Durant els primers 30 dies de campanya s’han dut a terme prop de 300 hores de vigilància entre els 25 voluntaris i voluntàries que hi ha en actiu.

Aquest dimarts, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia participaven d’una reunió informal en la qual compartien experiències i valoraven el transcurs d’una campanya que està desenvolupant-se amb totes les mesures de seguretat i sanitàries derivades de la Covid-19. Rodríguez agraïa al voluntariat el seu treball i implicació en un any especialment complicat per la pandèmia i amb un alt risc d’incendi com a conseqüència de les condicions meteorològiques d’aquest hivern.

Cal recordar que la campanya està desenvolupant-se de manera adaptada a la pandèmia. Totes i tots els voluntaris compten amb l’equipament necessari com mascaretes i gel hidroalcohòlic, s’han organitzat en grups de 2 voluntaris com a màxim i els vehicles es desinfecten abans i després de cada torn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =

bombers
CCCC
bombers