caixa popular

Dispositiu de trànsit amb motiu de la V Volta a Peu València

Dispositiu de trànsit amb motiu de la V Volta a Peu València
19/05/2017 -

El diumenge 21 de maig se celebra la XXXV edició de la Volta a Peu, que compta amb un elevat nombre de participació femenina. Durant el transcurs d’aquesta carrera, que organitzen la Fundació Esportiva Municipal i la Societat Esportiva Correcaminos, amb el patrocini de Caixa Popular, s’ha organitzat el dispositiu necessari per al bon desenvolupament de la prova i del trànsit de vehicles i vianants pels carrers per on discorre.

En la Volta a Peu, que es desenvoluparà per un circuit de 8.000 metres, les persones que hi participen, tant professionals com aficionats, partiran del passeig de l’Albereda, per a continuar per la plaça de Saragossa, l’avinguda del Port, Eduard Boscà, pont de l’Àngel Custodi, avinguda de Jacinto Benavente, Gran Via del Marqués del Túria, Germanies, Gran Via de Ramón y Cajal passant pel pas inferior, plaça d’Espanya, Sant Vicent Màrtir, Guillem de Castro, passeig de la Petxina, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, pont del Real i Pla del Real per a tornar al passeig de l’Albereda.

El Centre de Gestió de Trànsit informa la ciutadania que no es pot aparcar al passeig de l’Albereda, entre la plaça de Saragossa i el Pla del Real, així com a Jacinto Benavente, entre el pont de l’Àngel Custodi i el pont d’Aragó en sentit plaça d’Amèrica, des de la nit del divendres i la matinada del dissabte respectivament.

Les vies esmentades aniran tancant-se i obrint-se al pas dels participants, amb la qual cosa es recomana consultar l’itinerari abans de realitzar els desplaçaments necessaris.

PARTICIPACIÓ

Cal destacar que en l’edició anterior es va estrenar el lema #PerATotsElsPeus, que subratlla l’enfocament popular. A més, la inscripció general són tres euros, dels quals se’n donarà un a l’entitat solidària PayaSOSpital.

Una vegada completat el recorregut s’obsequiarà els participants inscrits amb una samarreta amb l’entrega del seu dorsal. Es lliuraran trofeus als deu primers classificats absoluts, tant en categoria masculina com femenina, sense distingir qualsevol altra classificació en funció de l’edat. Al final de la carrera s’han organitzat activitats per als xiquets i xiquetes.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris