caixa popular

La Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre estrena la modalitat de marxa a peu

La Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre estrena la modalitat de marxa a peu
31/08/2017 -

Les carreres populars arranquen la temporada amb la 41 Volta a Peu de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, que tindrà lloc el pròxim 24 de setembre, i inclou com a principal novetat la possibilitat de poder formar part d’aquest esdeveniment esportiu realitzant la marxa a peu i marxa nòrdica. Aquest esdeveniment esportiu s’emmarca dins de les activitats del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars València.

“Des de la Regidoria d’Esports treballem per a facilitar l’accés a l’esport a tots. Amb aquesta mesura volem ampliar les opcions de participació en els nostres esdeveniments esportius a través d’una activitat tan saludable com és la de caminar”, ha declarat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau.

D’aquesta manera, els participants que es decanten per la nova modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor. La nova pràctica inclosa no és competitiva i, per tant, no compta amb categories. També es podrà participar utilitzant els bastons que s’empren en la modalitat de marxa nòrdica.

Les inscripcions ja estan obertes i permeten l’accés a la carrera a persones de totes les edats, amb l’única excepció que els integrants menors de 14 anys que hi vulguen participar han d’anar acompanyats obligatòriament d’un adult. L’organització ha establit un temps màxim per a realitzar la prova, fixant com a límit 12 minuts per quilòmetre per a finalitzar el recorregut, des que es fa el tir d’eixida.

Les inscripcions a la marxa a peu poden realitzar-se fins al dia 21 de setembre a les 20.00 hores, entrant en la pàgina web oficial del circuit <www.deportevalencia.com/carreras>. Així mateix, també és possible apuntar-se de manera presencial personant-se en la zona d’eixida entre les 7.30 i les 8.55 hores del mateix dia de la carrera.

En els dos casos, el cost de la inscripció és d’un euro, el qual va íntegrament destinat a l’Associació Valenciana de Trasplantats de Cor (AVATCOR), entitat solidària de l’esdeveniment.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris