25n
25N
25N

La Volta a Peu recorre tots els racons de València

La Volta a Peu recorre tots els racons de València
18/05/2018 -

València celebra aquest cap de setmana la XXXVI edició de la Volta a Peu. La Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb la Societat Esportiva Correcaminos, ha organitzat la tradicional convocatòria esportiva, que se celebra diumenge que ve, dia 20, a partir de les 10 hores. Més de 9.000 corredors i corredores ompliran els carrers de la ciutat.

Es tracta d’una carrera oberta a tots els públics, que recorreran 8.000 metres a través dels llocs més emblemàtics de la ciutat, amb eixida i meta en el Passeig de l’Albereda. Tots els participants rebran una camiseta com a obsequi. A més, en finalitzar, hi haurà activitats per als més xicotets.

L’inici de la prova tindrà lloc en el Passeig de l’Albereda, i es desenvoluparà per la plaça de Saragossa, avinguda del Port, Eduard Boscà (sentit cap al pont de l’Àngel Custodi), Jacinto Benavente, Gran Via Marqués del Turia, Gran Via Germanies, túnel de les Grans Vies, Gran Via Ramón y Cajal, plaça d’Espanya, carrers de Sant Vicent Màrtir i de, Guillem de Castro fins al Passeig de Petxina, Blanqueries, Comte de Trénor, Pintor López, pont del Real, Pla del Real i, de nou, el Passeig de l’Albereda, on conclourà la prova.

Per al muntatge de l’eixida i la meta, es tancarà al tràfic l’Albereda entre el pont de l’Exposició i el pont del Real des del dissabte 19 a les 16 hores fins al diumenge 20 a les 15 hores. L’Albereda, entre Pla del Real i plaça Saragossa, romandrà tancada a partir de les 08.30 hores del diumenge fins a la finalització de la prova. Quant als talls durant la prova, es faran i obriran de forma progressiva.

Per a evitar aglomeracions, es recomana l’ús del transport públic, autobús, metro o Valenbisi. Les parades més properes de l’EMT per a accedir a la zona de la prova són la de l’Albereda-Pla del Real (Línies 6, 9, 11, 16, 26, 28, 70, 94 i 95) i General Elío-Vivers (Línies 31, 70, 71, 79 i 81). Quant al metro, l’estació més pròxima és la d’Albereda, on tenen parada les línies 3, 5, 7 i 9.

La 36a Volta a Peu s’ha convertit en una de les poques proves en les quals la participació femenina se situa per sobre de la masculina. En aquesta ocasió amb un 51% de dones inscrites enfront del 49% d’homes. Així mateix, destaca el fet que el 99% de les persones inscrites viuen en la província de València, encara que en aquesta xifra estan representades al voltant de 30 nacionalitats diferents.

Les inscripcions estaran obertes fins al dissabte a les 20 hores, únicament en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de la ciutat (Pintor Sorolla, Nou Centre i avinguda de França).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 12 =

CCCC
torrent