25n
25N
25N

Sant Marcel·lí i Sant Isidre celebren la 43 edició Volta a Peu

Sant Marcel·lí i Sant Isidre celebren la 43 edició Volta a Peu
19/09/2019 -

Els barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre celebren diumenge que ve la 43 edició de la tradicional Volta a Peu, que organitza la Fundació Esportiva Municipal dins del XV Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de la Ciutat de València. Es tracta de la setena prova puntuable del circuit i es realitza amb la col·laboració de l’Associació de Veïns Sant Marcel·lí i Sant Isidre.

La carrera començarà a les 09.00 hores al Bulevard Sud (al costat del Cementeri General) i es realitzarà sobre una distància total de 6.300 metres. Recorrerà l’avinguda del Doctor Tomàs Sala, els carrers de Sant Vicent Màrtir, l’Arquebisbe Olaechea, Salvador Perles, Pius IX, camí nou de Picanya i l’Arquitecte Segura de Lago.

S’ha previst un dispositiu especial que tancarà al trànsit l’avinguda de les Tres Creus a les 07.00 hores (entre Campos Crespo i Gaspar Aguilar, sentit Sant Vicent; l’altre sentit es tallarà segons l’afluència de participants). A partir de les 09.00 hores les vies afectades s’aniran obrint i tancant al pas de vehicles segons avance el pas de la carrera. A més, al camí nou de Picanya, entre la rotonda del carrer de l’Arxiduc Carles fins al carrer de l’Arquitecte Segura de Lago, els participants compartiran la calçada amb el trànsit rodat.

Des de l’EMT es recomana, a més, consultar les possibles desviacions d’algunes línies de l’autobús urbà que passen per la zona per a prevenir els desplaçaments.

El XV Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars de la Ciutat de València va arrancar el passat 27 de gener i es prolongarà fins al 24 de novembre pròxim amb un total de deu proves repartides per tota la ciutat, amb distàncies entre els 5.000 i els 6.500 metres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − quatre =