25n
25N
25N

València es prepara per a la X Volta a Peu de les Falles

L’esdeveniment se celebrarà el diumenge 3 de novembre a partir de les 9.00 h pel centre històric de la ciutat

València es prepara per a la X Volta a Peu de les Falles
31/10/2019 -

València inicia el mes de tardor amb una carrera popular el pròxim 3 de novembre. La X Volta a peu de les Falles arriba a la ciutat com una cita més del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Ciutat València, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal. Des del carrer de les Barques, els participants recorreran 6,05 km pel centre històric de la capital del Túria per a, finalment, arribar a la meta en la plaça de l’Ajuntament. Aquesta edició compta amb la col·laboració de la Junta Central Fallera i el club C.A Runners de l’Horta Castellar-Oliveral, per la qual cosa València acollirà diumenge que ve la unió de dues de les tradicions principals de la ciutat: les falles i el running.

La X Volta a peu constarà de dues modalitats: competitiva (carrera) i no competitiva (marxa a peu i marxa nòrdica). La carrera donarà el tret d’eixida a les 9.00 h per als atletes preferents A, B i C. La resta dels corredors hauran d’esperar que el rellotge marque les 9.04 h per a poder iniciar la seua marxa. En el cas dels participants de la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica començaran a les 9.05 h. L’organització ha establert un temps de 12 minuts per quilòmetre per a finalitzar la prova, per la qual cosa la meta tancarà a les 10.15 h. Aquells que no aconseguisquen arribar a temps hauran de passejar per la vorera i respectar les normes de circulació una vegada se’ls informe que han quedat fora de l’esdeveniment.

Les inscripcions es podran realitzar fins hui dijous 31 d’octubre a les 20.00 h en la Web oficial o fins a arribar al nombre màxim d’inscripcions —2.000 per a la carrera i 1.000 per a les marxes a peu i nòrdica— previstes per a l’esdeveniment. Una vegada realitzada la inscripció, els participants podran adquirir els seus dorsals a Intersport del centre comercial Nou Centre (av. Pius XII nº4) el dissabte 2 de novembre de 10.00 a 20.30 h. Per a aquells que no puguen acudir, també s’entregaran en la zona d’eixida des de les 7.30 h fins a les 8.55 h. L’únic requisit que necessitaran serà el lliurament del DNI i una autorització signada per a aquells als quals altres persones els recullen els seus dorsals.

Com el seu propi nom indica es tracta d’una cursa popular. Per això, el preu de les inscripcions per a la carrera serà de 2,55 euros i d’1 euro per a les marxes a peu i nòrdica. La recaptació anirà destinada a l’entitat Parkinson València, especialitzada en l’atenció de persones amb Parkinson. D’aquesta manera, els participants podran col·laborar amb l’associació i ajudar al fet que complisquen els seus objectius: millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia i la dels seus familiars; facilitar informació i donar suport a malalts i el seu entorn; i millorar i previndre la deterioració física i cognitiva de les persones amb malaltia de Parkinson.

Dorsals preferents d’eixida

Aquells participants que s’inscriguen en la prova hauran de complir diferents requisits per a poder realitzar la carrera com a preferents. Per a sol·licitar-ho deuran, una vegada inscrits, enviar un correu electrònic a circuitocarreras@fdmvalencia.es i indicar la carrera on van aconseguir la classificació que els permet participar com a preferents A, B o C. Tot això abans de les 20.00h de hui dijous 31 d’octubre. Una vegada passat el termini, no es tramitarà la petició.

Preferent A

Els corredors que hagen quedat entre els 150 primers llocs de la general absoluta i 30 primeres en dones en la classificació general femenina per temps real en algunes de les proves de l’última edició del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Ciutat València o en la present podran optar a aquesta modalitat. En el cas de les persones que no hagen participat en el Circuit, podran obtindre la categoria si acrediten una marca de 5.000 metres per davall de 17 minuts en homes o de 3.000 metres inferior a 11 minuts en dones.

Preferent B

Els corredors que hagen quedat entre el 151-300 llocs de la classificació general i en el cas de les dones, entre els 31-60 llocs en la classificació general femenina. Les marques hauran d’haver-se realitzat per temps real en alguna de les proves celebrades en l’última edició del Circuit o en alguna prova de la present edició.

Preferent C

En el cas dels homes, hauran d’haver quedat entre el 301 i el 500 lloc i en el cas de les dones entre la 61 i la 100 en algunes de les carreres de l’última edició del Circuit o en alguna prova de la present edició.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 4 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent