25n
25N
25N

VLC Tech City, finalista als Innovision Ecosystem Awards

VLC Tech City, finalista als Innovision Ecosystem Awards
13/10/2020 -

El projecte VLC Tech City, impulsat per l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació de l’Ajuntament de València, que treballa per a posicionar la ciutat com un hub innovador de referència a nivell europeu, ha sigut finalista al certamen Innovision Ecosystem Awards com l’ecosistema més innovador del món.

Aquests premis estan impulsats per un dels certàmens innovadors més importants a nivell internacional, el DLD Live Tel Aviv, que se celebra en la capital israeliana.

Pilar Bernabé, regidora d’Innovació Econòmica, ha destacat que “aquesta nominació reforça la nostra projecció internacional i ens anima a seguir treballant per a posicionar la nostra ciutat i ecosistema innovador i tecnològic com a hub de referència a nivell internacional”.

València va ser seleccionada com una de les ciutats finalistes al costat de New Taipei, Västerås, Zagreb, Flandes, Amsterdam, Hèlsinki, Tulsa, Zuric i Łódź. Finalment, durant la celebració del Innovision Ecosystem Awards, s’ha anunciat que la ciutat amb l’ecosistema més innovador del món és Hèlsinki.

“Felicitem Hèlsinki pel seu nomenament com a ciutat més innovadora. Ha sigut un honor ser ciutat finalista, per això també hem de fer valdre que València és una ciutat a l’avantguarda, una ciutat pròxima al milió de persones en un entorn idíl·lic en el mediterrani, on la tradició i la innovació van de la mà”, ha remarcat Pilar Bernabé.

“Actualment la ciutat compta amb més de 500 startups, una xarxa d’instituts tecnològics i dues de les principals universitats públiques europees. A més, a València se situen algunes de les principals acceleradores i incubadores d’Espanya i es genera un entorn favorable per a la inversió”, ha recordat la regidora..

“Estem convençuts que la col·laboració publicoprivada és clau per al desenvolupament econòmic sostenible de la nostra ciutat. València és una Ciutat d’oportunitats. Som una autèntica Tech City”, ha defensat Bernabé.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − set =