25n
25N
25N

Vlc Tech City continua creixent amb la incorporació de l'Associació Valenciana d'Empreses i Professionals d'Internet

Amb aquesta, ja són 36 les entitats que conformen la plataforma, que treballa per impulsar el sector tecnològic i innovador de la ciutat

Vlc Tech City continua creixent amb la incorporació de l'Associació Valenciana d'Empreses i Professionals d'Internet
03/04/2021 -

La plataforma VLC Tech City continua creixent en sumar-se com a membre AVALNET, l’Associació d’Empreses i Professionals d’Internet de la Comunitat Valenciana. Amb aquesta incorporació ja són 36 les entitats que conformen aquesta plataforma, que busca posicionar el sector tecnològic i innovador valencià com a eix estratègic del nou projecte de ciutat.

Per aconseguir aquest objectiu treballen de manera col·laborativa, baix l’impuls i coordinació de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, a través de València Activa, les entitats que conformen la plataforma, entre entitats públiques, universitats i centres de formació, associacions, agents socials, entitats inversores, associacions de startups, pimes i multinacionals, a les quals aquesta setmana s’ha afegit AVALNET.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha posat en valor aquesta incorporació “perquè és necessari que els i les professionals de l’hipersector d’Internet aporten la seua visió a aquest projecte” i ha recordat que “VLC Tech City uneix els diferents interessos d’institucions, empreses i altres col·laboradors, evitant la dispersió d’esforços i la superposició de tasques, generant sinergies que ajuden a través de la col·laboració”.

Per la seua part, el president d’AVALNET, Manuel Julià, ha explicat que la seua incorporació a la plataforma sorgeix de la decisió de la seua Assemblea General, “de concretar més les nostres actuacions en favor de la nostra àrea d’interés, i adherir-nos a aquelles iniciatives locals que ajuden a atraure i fidelitzar el talent i que ajuden a promoure la creació de projectes i atraguen la inversió, com és el cas de la proposta de l’Ajuntament de València amb VLC Tech City”.

“La major part dels nostres socis són ser les startups que van nàixer fa més de deu anys, i que hui són ja empreses d’Internet assegudes i sòlides. Empreses que poden ajudar a connectar el teixit productiu més tradicional amb el tecnològic, per ajudar a desenvolupar el nou model econòmic intel·ligent, que posicione València com un referent en la creació de coneixement, talent i ocupació de qualitat, així com en el desenvolupament de tecnologia i innovació”, ha concretat Julià.

IMPULS DE PROJECTES NEXT GENERATION

Amb la col·laboració com a element vertebrador de les seues propostes, des de la plataforma VLC Tech City s’estudia treballar per impulsar projectes Next Generation, orquestrats de manera col·laborativa, per avançar cap a la recuperació i la transformació digital.

“Després de la situació derivada per la pandèmia hem advertit que és més necessari que mai digitalitzar els nostres sectors productius locals per fer-los més competitius, un procés que, per tal que comprenga el major nombre de persones, ha de ser exprés i massiu; per això estem treballant en diferents propostes que permeten dur a terme aquest procés per accelerar la recuperació a través de la digitalització”, ha defensat la regidora Bernabé.

Un clar exemple d’estes propostes és el projecte ‘Digital Economy’, amb què València Activa pretén implementar un itinerari d’acompanyament per aplicar una digitalització personalitzada i adaptada a les necessitats de cada negoci. Es tracta, en definitiva, d’un programa que acompanye les xicotetes empreses i les persones autònomes a trobar noves perspectives en l’entorn digital, gràcies al desenvolupament d’eines i aplicacions específiques que s’adapten a les seues necessitats de negoci.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − dotze =