25n
25N
25N

València reconeix les propostes més innovadores en la 5a edició dels VLC Startup Awards

València reconeix les propostes més innovadores en la 5a edició dels VLC Startup Awards
03/12/2020 -

Espai Rambleta ha acollit la 5a edició dels ‘VLC Startup Awards’, un esdeveniment organitzat per l’Ajuntament, a través de València Activa, i Startup Valencia, en el qual s’ha reconegut les 11 millors startups en categories sectorials, millor emprenedor/a i millor startup de l’any. Amb aquesta cita es pretén donar visibilitat i impulsar l’ecosistema emprenedor de la ciutat.

La vicealcaldessa, Sandra Gómez, qui ha sigut l’encarregada de clausurar l’acte, ha destacat que “gràcies a accions com aquests reconeixements, ens encaminem amb passos més decidits cap a eixa València Tech City que estem consolidant i al voltant de la qual hem de continuar conjuminant institucions, empreses i col·laboradors”. “El repte col·lectiu i compartit ha de ser convertir la ciutat en un hub tecnològic i d’innovació de referència al Mediterrani”, ha afegit.

En aquesta edició s’ha quintuplicat la quantia dels premis, passant de 10.000 euros l’anterior edició fins a 50.000 euros la present. Concretament, el guardó especial a la millor startup, reconegut amb un premi de 12.000 euros per invertir en l’empresa, ha recaigut en Streamion, plataforma de publicitat on segmenten i distribueixen anuncis no intrusius en canals que emeten en directe en internet i en plataformes de vídeo sota demanda.

D’altra banda, el premi especial al millor emprenedor/a, dotat amb 5.000 euros, l’ha rebut Javier Ferrer, CEO de WiTraC, una startup especialitzada a donar suport les empreses amb l’objectiu que puguen descobrir noves vies per millorar les seues operacions, optimitzar l’ús dels seus recursos i desenvolupar rutes molt més eficients.

Els premiats en les diferents categories sectorials, que han rebut 3.000 euros en aquesta edició, han sigut:

• Millor Startup Programari – Solver Intelligent Analytics.
• Millor Startup Health / Wellbeing / Medtech – Regemat 3D.
• Millor Startup Logistic / Mobility / Automotive – Allread Machine Learning Technologies.
• Millor Startup Industry 4.0 – Fivecomm.
• Millor Startup Cleantech / Energy / Sustainability – Nightway.
• Millor Startup Gaming / Entertainment / eSports – Chibig.
• Millor Startup Traveltech / Tourism – Growpro Experience.
• Millor Startup Fashion / Tèxtil / Design – Pandabox.
• Millor Startup Advertising / Màrqueting / Mitjana / Content – Actimirror.
• Millor Startup Foodtech / Agrotech – Koroko.
• Millor Startup Fintech / Insurtech / Legaltech – Thelogicvalue.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha insistit en “la importància del treball que s’està realitzant dia a dia des de l’Ajuntament de València i València Activa en col·laboració amb els agents que componeu l’ecosistema per avançar cap a una València en la qual la innovació, la digitalització i el coneixement siguen els autèntics protagonistes”. “Tenim un ecosistema emprenedor unit, potent, talentós, que és un clar referent a nivell nacional, i espais com aquest són una finestra i exemple d’allò que aquesta ciutat i aquest sector pot aconseguir”, ha afirmat la regidora.

Per la seua part, Nacho Mas, CEO de Startup Valencia, qui ha intervingut en l’obertura de l’esdeveniment, ha assenyalat que “les i els emprenedors volem demostrar als nostres inversors, a les corporacions i les institucions, que som part de la solució. Volem ser protagonistes de la digitalització de l’economia i abanderar un nou model productiu basat en el coneixement i la tecnologia”.

La gala ha comptat amb la ponència ‘Conquistar la teua incomoditat, la clau per créixer’, de Rubén Aparisi, mag de professió i apneïsta, qui ha convidat els i les assistents a reflexionar sobre com adoptar una actitud positiva davant de qualsevol inconvenient.

Enguany, a causa de la situació sanitària actual, s’ha realitzat una edició híbrida en què gran part dels i les assistents han pogut assistir a la trobada de manera virtual a través del canal de YouTube de València Activa i Facebook Live.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + divuit =