caixa popular

Viva Broadway, l'espectacle que fa brillar als musicals més famosos de la història

Roberto Saiz, protagonista del musical, ens explica com viu Viva Broadway per dins

Viva Broadway, l'espectacle que fa brillar als musicals més famosos de la història
25/05/2017 -

Viva Broadway s’acomiada del Teatre Olympia de València aquesta setmana amb els braços oberts després de 10 intensos dies. Roberto Saiz, protagonista del musical ha definit a la gent que els ha acompanyat en la Capital del Turia com a persones “amb el sol en el cor, plens d’una alegria especial” el que els fa connectar-se de manera molt personal perquè açò és el que ells pretenen transmetre al seu públic.

Roberto Saiz es defineix com el mestre de cerimònies, el personatge que desprèn molta lluentor i energia, durant l’hora i mitja que dura la funció, a través de la comèdia i les cançons encarnant al personatge de Thomas Baker, precursor del món del musical per 1850. Viva Broadway ret homenatge a totes les obres que van començar a produir-se quan el desconegut compositor i productor anglés va decidir mudar-se de Londres a Nova York i crear un espectacle on els actors cantaren, on es poguera unir la idea d’ajuntar els textos, les cançons i la dansa.

Video promocional Viva Broadway

Quan ens asseiem en la butaca i es puja el teló, ens trobem amb un espectacle de llum, color i música que fa brillar al teatre recorrent els musicals més emblemàtics i populars de la famosa Avinguda Broadway. Segons Saiz, és un recorregut cronològic i educatiu per als quals no coneixen el món del musical. A més, està dirigit per a tots els públics, ja que interpreten clàssics infantils com El Mag de Oz o Mary Poppins entre uns altres. En l’obra, també comptarem amb musicals d’estil més modern i ballarem de la mà dels espectacles més cèlebres de tots els temps com a Aplausos, Grease, Chicago, Cabaret, Chorus Line, Mamma Mia, Hairspray, El fantasma de la Opera, Evita, Fama, Cats, Flashdance, entre uns altres.

Viva Broadway compta amb més de 100 peces de vestuari, pantalles, xous de llums, elements aeris i canvis d’escenografia on s’emmarcaran els temps i escenaris en què es van produir tots aquests èxits. Roberto Saiz explica que para tot l’equip és un plaure fer aquest tipus d’espectacle ja que per a ells “és un gust poder encarnar a personatges tan famosos i estar cantant els millors èxits musicals de la història”.

Després de molts dies de gira i moltes funcions a les seues esquenes, Saiz destaca per sobre de tot l’afecte del públic i l’energia que desprenen amb l’espectacle, la qual cosa els fa sentir-se molt identificats ja que per a ells Viva Broadway és una explosió de sentiments varis, diversió, emoció i felicitat.

Més sobre Roberto Saiz

Roberto Saiz va començar la seua carrera teatral als 8 anys. Des de molt xicotet ha anat creixent i aprenent sota el mantell del món del musical, el qual sempre li ha “obert els braços per a treballar” i seguir formant part de l’elenc d’espectacles. Ha treballat en obres com Annie, Peter Pan, “Fair Play” d’Antonio Rojano, Hoy no me puedo levantar, Comedia de una Orquesta de Verano, Pinocho El Musical, entre uns altres. A més, s’ha format en televisió, ràdio, doblatges, cinema, teatre dramàtic fins i tot vers, però on realment posa a prova totes les seues facetes és en els musicals, “fer tot el que sé en un sol espectacle m’omple, em realitza i el públic em dóna molta energia, m’encanta treballar en els musicals”, conclou.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 7 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios