L'evolució de València a través de visites guiades gratuïtes

La Setmana de l’Urbanisme culminarà amb una gran festa, el diumenge, en La Marina

L'evolució de València a través de visites guiades gratuïtes
06/11/2018 -

València està immersa en la celebració de la primera Setmana de l’Urbanisme, una iniciativa pionera que té com a objectiu informar a la ciutadania dels diferents projectes que s’han impulsat, però també donar a conéixer l’impacte que té en la qualitat de vida de la ciutadania el model de ciutat que es desenvolupe. Així, fins diumenge que ve, 11 de novembre, s’han organitzat diferents activitats, dirigides per a tots els públics, en les quals no faltaran taules redones, visites guiades urbanes i, fins i tot, una gran festa en La Marina de València (11 de novembre) amb la celebració d’una gimcana urbana per a grups de 8 persones com a màxim.

No obstant això, abans que arribe el dia gran de la Setmana de l’Urbanisme, s’han organitzat diferents rutes per València, que no et pots perdre per a descobrir com ha evolucionat la ciutat i què li ofereix el futur. En aquest sentit, la primera visita guiada es realitzarà aquest divendres, 9 de novembre, gràcies a la qual els assistents coneixeran, de la mà d’arquitectes, la regeneració del centre històric – Ciutat Vella, Plaça de l’Ajuntament, Plaça de Bruges i Plaça de la Reina -. Aquesta visita arrancarà a les 16.30 hores des del carrer Hernán Cortés, 6. Per a participar, hauràs d’inscriure’t en www.setmanaurbanismevlc.com

Les següents rutes tindran lloc l’endemà, dissabte 10 de novembre, quan es realitzarà, d’una banda, els passejos ‘Jane’s Walk’ (10.45 hores en Benicalap, des de la parada de tramvia Garbí; i 12.30 hores des de la parada de metro de Benimàmet); una visita guiada al centre de control del cicle integral de l’aigua i dipòsit de tempestes (d’11:00 a 14.00 hores. Visites de 30 minuts); així com una visita guiada al refugi antiaeri de l’Ajuntament de València, a les 11.00 hores, des de la porta de l’Ajuntament de València. Per a ambdues rutes, es necessitarà també inscripció prèvia.

Finalment, el diumenge 11 de novembre, serà el torn d’un nou passeig ‘Jane’s Walk’, però aquesta vegada eixirà a les 10.45 hores des de la Plaça Patraix, i a les 12.30 hores des de la parada de metro de Benimaclet. Aquesta setmana, no desaprofites l’oportunitat de conéixer millor la teua ciutat i, sobretot, informar-te de com evolucionarà València, gràcies als nous projectes urbanístics que està impulsant l’Ajuntament de València.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =

semana santa de torrent 2019
jornadas gastronomicas el puig