25n
25N
25N

Viu el Nadal a València com un turista amb rutes guiades gratuïtes

Tota la informació per a gaudir d’una de les rutes guiades gratuïtes per València per a convertir-te en turista per un dia

E.P

Viu el Nadal a València com un turista amb rutes guiades gratuïtes
27/12/2019 -

Vols conéixer València com si fores un turista més? Ara pots fer-ho i, a més, de manera completament gratuïta, gràcies a les rutes que han organitzat des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de València. Sota el lema ‘Turista per un dia per Nadal’, podràs gaudir de visites guiades dirigides, exclusivament, a veïns i veïnes de la ciutat, amb l’objectiu que la ciutadania descobrisca els racons de València.

Aquestes rutes turístiques guiades i gratuïtes per València et permetran conéixer la València Romana, la València Musulmana, la València Medieval, la València Marítima, la València Modernista i la València del Cinema i l’Arquitectura. A més, aquesta campanya també inclou actuacions de grups corals i de ball tradicional, que oferiran actuacions pels carrers de la ciutat.

Una oportunitat única que pretén “millorar la participació i la sensibilització amb el turisme de la ciutadania i visitants per a evitar conflictes”, explica Emiliano García, delegat de Turisme i Internacionalització. D’aquesta manera, i després de l’èxit de la campanya ‘Turista per un dia a la teua ciutat’, que s’ha desenvolupat en els mesos d’octubre i novembre, ara s’ha traslladat als dies de Nadal.

Les visites, que van començar el 21 de desembre, continuaran el 27 de desembre i el 3 de gener, en horari de matí – 10.00, 10.30 i 12.15 hores – i en horari de vesprada – 17.00 hores -. Les visites de les 10.30 hores seran accessibles, excepte la de Cinema i Arquitectura, amb atenció al públic amb diversitat funcional, a més de comptar amb un intèrpret en llengua de signes i amb voluntaris de l’ONCE per a persones cegues.

La duració de les visites guiades per València seran d’una hora i mitja. Les persones interessades hauran d’inscriure’s en la web i xarxes socials municipals, ja que els grups tindran places limitades. Únicament es podrà reservar una ruta turística, amb un màxim de 5 places per inscripció.

Quant a les actuacions musicals, i gràcies a la col·laboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, la ciutadania podrà gaudir, els dies 3 i 4 de gener a les 12.00 hores, dels balls tradicionals valencians a l’esplanada d’accés al Museu de Ciències de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + sis =