25n
25N
25N

Més de 2.500 persones visiten el balcó de l'Ajuntament

Més de 2.500 persones visiten el balcó de l'Ajuntament
07/12/2018 -

Veïnat i turistes han aprofitat el pont de la Constitució per visitar l’Ajuntament i gaudir del betlem municipal instal·lat al Saló de Cristall, fer-se fotos al balcó i l’escalinata principal i conéixer de primera mà l’Hemicicle, on se celebra el Ple, l’òrgan de màxima representació política de la ciutadania en el govern de la ciutat. Més de 2.500 persones han eixit al balcó consistorial, quan en un dia laborable la mitjana de visites és de 900.

Nombrosos visitants han optat per acostar-se aquest pont al Consistori, atrets per aquest edifici emblemàtic de la ciutat. Només pel balcó han passat aquest divendres més de 2.500 persones, quasi el triple del que es registra en un dia laborable, des que el juny del 2015 s’obrira a la ciutadania l’accés de les dependències municipals. Amb la política de portes obertes, l’Ajuntament pretén donar a conéixer la institució i promoure la implicació de la ciutadania en el seu funcionament.

Des de principi d’any, el major recompte de visites al balcó s’ha produït al maig, setembre i abril, amb 16.599, 15.523 i 15.121 persones comptabilitzades respectivament. Desembre s’ha estrenat amb una xifra rècord. L’últim mes de l’any té també l’al·licient del betlem monumental municipal, que s’exhibeix des de fa uns dies al Saló de Cristall. Enguany el naixement arriba als 40 metres quadrats i conté més de 300 figures. Per quart any consecutiu el Consistori, a través de la Regidoria de Cultura Festiva, se suma així a la llista d’entitats que commemoren la festa i la tradició betlemista valenciana amb un pesebre artesanal a càrrec de l’Associació de Betlemistes de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 1 =

CCCC