caixa popular

Les Corts reben a presidències de parlaments de l’Antiga Corona d’Aragó per commemorar el 600 aniversari de la Generalitat

Les Corts reben a presidències de parlaments de l’Antiga Corona d’Aragó per commemorar el 600 aniversari de la Generalitat
27/10/2018 -

El President de les Corts Valencianes, Enric Morera, ha rebut este matí al Palau dels Borja als Presidents del Consiglio Regionale di Sardegna, Gianfranco Ganau i de l’Assemblea della Regione di Sicilia, Gianfranco Miccichè, els quals participen en la cloenda del congrés La Veu del Regne, amb el que s’ha commemorat el 600 aniversari de la creació de la Generalitat Valenciana.

El President Morera ha mostrat el palau, l’hemicicle i les restes de la Via Augusta, conservades a l’edifici dels grups parlamentaris. Esta vesprada continuarà l’activitat a les Corts, amb la presentació dels llibres que recopilen les actes del parlament de Sardenya en temps d’Alfons el Magnànim. A la vesprada està prevista una recepció oficial dels Presidents, als quals se sumarà el President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent.

Demà diumenge, en un acte organitzat per la Universitat d’Alacant al Castell de Santa Bàrbara, es tancaran les celebracions per recordar la creació de la Generalitat i on també actuarà la formació Capella de Ministrers, amb un concert de música antiga.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 1 =