L'Oceanogràfic de València, una experiència única en l'aquari més gran d'Europa

La Ciutat de les Arts i les Ciències ofereix al visitant un recorregut per a tots els sentits

Oceanogràfic València

L'Oceanogràfic de València, una experiència única en l'aquari més gran d'Europa
21/03/2019 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències s’alça com un dels atractius turístics més destacats de València. Milers de turistes, però també valencians visiten, cada any, aquest espai que no solament sorprén per la seua arquitectura avantguardista, sinó que ofereix al visitant un recorregut per a tots els sentits. L’última tecnologia audiovisual, ciència, art, i naturalesa s’uneixen en el complex de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a fer-te viure una experiència única a Europa.

El túnel submarí més llarg d’Europa està a l’Oceanogràfic de València

L’Oceanogràfic de València es defineix com un centre científic, educatiu, però també recreatiu, que proposa al visitant un viatge inoblidable a través dels diferents ecosistemes marins que envolten el món. I és que l’aquari més gran d’Europa, valorat com el segon millor aquari del món per davant de l’Aquari Ripley del Canadà o de l’Aquari de Geòrgia a Atlanta, et permet la possibilitat de conéixer a l’única família de belugues d’Europa; passejar sota l’atenta mirada dels taurons; descobrir com viuen els pingüins; o recórrer el túnel submarí més llarg d’Europa en el qual conéixer espècies marines de tot el planeta.

tunel-submarino-oceanografic

Oceanogràfic València

I si alguna cosa no pot faltar en un aquari d’aquestes característiques són els dofins. Amb una capacitat per a 2.000 persones, l’Oceanogràfic compta amb el delfinari més gran d’Europa, en el qual el visitant tindrà l’oportunitat de gaudir de les divertides demostracions del dofí mular. Sens dubte, una experiència irrepetible que has de provar si vius o visites València.

Musement.com t’ofereix l’oportunitat de viure aquesta travessia pels oceans del món amb una combinació d’entrades que van des de visites guiades amb un especialista, que t’acompanyarà durant tot el recorregut per a revelar-te els secrets de les més de 500 espècies d’animals marins que habiten en l’Oceanogràfic, fins entrades amb accés ràpid a l’aquari per a no haver d’esperar.

Però, a més, Musement.com també disposa d’entrades combinades, que et permetran visitar diferents espais de la Ciutat de les Arts i les Ciències a un preu més que assequible. Així, amb una mateixa entrada, a més de visitar l’Oceanogràfic, també podràs interactuar amb la ciència en el Museu de les Ciències Príncep Felip o, per exemple, endinsar-te en l’espai amb una de les projeccions IMAX 3D de l’Hemisfèric.

L’Hemisfèric, un referent nacional en la projecció audiovisual

En l’actualitat, l’Hemisfèric no solament és l’única sala que projecta, en una pantalla de 900 metres quadrats, representacions astronòmiques o cinema digital 3D, sinó que aposta pel cinema de gran format IMAX 3D en la pantalla còncava més gran d’Espanya, que genera en l’espectador la sensació d’estar dins de la pel·lícula.

Més de 9 milions d’espectadors ja han travessat les portes d’aquest imponent edifici de la Ciutat de les Arts i les Ciències per a gaudir de més de 75 projeccions audiovisuals en les quals l’espectador pot triar l’idioma de la projecció, una opció única en el món.
Las Nocturnas de verano

Ciència en estat pur a la Ciutat de les Arts i les Ciències

El Museu de les Ciències Príncep Felip alberga en el seu interior nombroses activitats de divulgació científica, així com exposicions interactives que permeten al visitant gaudir de la ciència en primera persona. L’experiència en directe continua sent la gran aposta d’aquest museu, que ja acumula més de 30 milions de visitants, per a difondre la ciència i la tecnologia, de manera divertida, però sense renunciar al rigor científic.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + cinc =

cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019