25n
25N
25N

El televisiu Javier Urra visitarà Ontinyent per parlar de les addiccions al joc

La xerrada serà el proper 11 de desembre a la Sala Gomis a partir de les 19:00h

El televisiu Javier Urra visitarà Ontinyent per parlar de les addiccions al joc
03/12/2019 -

El televisiu psicòleg forense Javier Urra visitarà Ontinyent el proper 11 de desembre per parlar de les addiccions al joc dintre de l’Escola de Famílies (coneguda anteriorment Escola de Pares i Mares) que impulsa la regidoria d’Educació. La conferència oberta al públic, titolada “la psicoaddicció del segle XXI” serà a la Sala Gomis a partir de les 19:00h.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que aquesta xerrada “s’emmarca dins de l’aposta del Govern Municipal per erradicar aquesta xacra mitjançant l’educació com a forma de prevenir aquestes addicions i ludopaties que s’estan convertint en un problema social, ja que més de la meitat de les persones entre 15 i 18 anys han apostat alguna vegada en la seua vida”, manifestava.

Aquesta xerrada és la segona activitat dintre d’aquesta edició que va començar el passat setembre amb una conferència sobre l’educació a l’esport i a l’arbitratge. En aquest sentit, dos àrbitres professionals de futbol com la internacional Rita Cabañero i l’àrbitre de 2ª divisió Saül Ais van oferir una conferència per tractar l’educació al futbol. Borrell posava en relleu “la importància de realitzar accions d’educació i conscienciació per tal d’evitar situacions de violència entre els mateixos xiquets i xiquetes i que aquests desenvolupen problemes amb el joc”, declarava.

El psicòleg forense Javier Urra desenvolupa la seua tasca professional en la Fiscalia del Tribunal Superior de Justícia i en el Jutgat de Menors de Madrid. És conegut per la seua tasca com a Defensor del Menor i col·labora com a contertulià i expert en Antena3 o La Sexta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + onze =

lleida 2020
activem alfafar