25n
25N
25N

València es promociona com a Capital Mundial del Disseny en la World Travel Market

València es promociona com a Capital Mundial del Disseny en la World Travel Market
06/11/2019 -

La ciutat de València ha participat entre els dies 4 i 6 de novembre en la principal fira de turisme de Londres, World Travel Market, en la qual l’agència de turisme, Visit València, ha promocionat la ciutat com a Capital Mundial del Disseny 2022.

Durant els dies que dura la World Travel Market, els responsables de Visit València han participat en una “intensa agenda de contactes amb mitjans de comunicació, com ‘Telegraph’, ‘The Sun’ o ‘National Geographic’; turoperadors, com TUI; agències de viatges, com Expedia; companyies aèries, com Easyjet, i altres professionals del sector turístic”, ha informat la companyia en un comunicat.

El director de Visit València, Antonio Bernabé, ha destacat que “València es presenta al mercat britànic com una ciutat avantguardista i cosmopolita, en la qual es poden trobar importants recursos que tracen “el nostre llegat i la nostra història”.

“No sols a nivell d’herència arquitectònica”, ha destacat Bernabé “a nivell d’oferta d’oci, la ciutat s’ha transformat en els últims anys”. “L’agenda cultural de la ciutat de València és cada vegada més ampla i de major qualitat, atorgant dinamisme als barris, des de Ciutat Vella fins als Poblats Marítims”, ha agregat.

Així, la ciutat de València, bé de la mà de la iniciativa privada o bé de la mà de la iniciativa pública, ha apostat per recuperar, revalorar i atorgar nous usos a espais emblemàtics de la ciutat. “La Marina de València, Bombes Gens o Convent Carmen es posicionen no sols com a llocs referents que visitar, sinó com a contenidors d’activitat cultural, esportiva i/o gastronòmica tant per a residents com per a visitants”, ha destacat Bernabé.

EVOLUCIÓ DEL MERCAT BRITÀNIC

Respecte a l’evolució de Regne Unit com a mercat turístic per a València les dades són positives, posicionant-se com el tercer mercat turístic internacional.

L’interés dels britànics per València creix, i així queda reflectit en el nombre de pernoctacions que han crescut un 104,8% en 4 anys, i els viatgers un 65%. Així mateix, en 2019 – fins a setembre- les arribades de passatgers a l’Aeroport de València procedents de Regne Unit s’han incrementat en un 12%.

Respecte a les connexions aèries, en 2020 València estarà connectada amb nou aeroports britànics: Londres-Heatrhorw amb British Airways; Londres-Luton, Londres Gatwick i Belfast amb Easyjet; Londres Stansted, East Midlands, Manchester i Edimburg amb Ryanair.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − onze =