25n
25N
25N

Visit València organitza un webinar sobre la reobertura d'establiments i serveis turístics

Seguretat turística per a la desescalada

Visit València organitza un webinar sobre la reobertura d'establiments i serveis turístics
27/05/2020 -

Visit València ha organitzat una conferència en línia sobre la reactivació i posada en marxa del sector turístic amb totes les garanties de qualitat i seguretat. El regidor de Turisme i president de Visit València, Emiliano García ha participat en este primer Urban Tourism Trends que la Fundació Municipal de Turisme, Visit València, ha organitzat durant l’estat d’alarma, junt amb el director general de l’Institut de Qualitat Turística d’Espanya, Fernando Fraile; el director general de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos; i el director general de Visit València, Antonio Bernabé, qui ha moderat el fòrum.

Al webinar titulat “Nou marc de referència per a la reobertura d’establiments i serveis turístics” s’han connectat més de 200 usuaris, agents dels sectors i subsectors turístics, que han plantejat els seus dubtes respecte a la reobertura de locals i serveis durant la desescalada, entre altres qüestions. El regidor de Turisme, Emiliano García, ha centrat la seua intervenció a enumerar les mesures que l’Ajuntament de València ha posat en marxa en este àmbit: el pla Re-activa, mesures fiscals, ampliació de terrasses, activació de bosses d’ajudes al comerç, etcètera; i el reforç del pla d’acció local de la Regidoria de Turisme perquè, ha recordat, “l’estrat local és el primer que farà arrancar el nostre sector”.

Per part seua, el director general de l’ICTE, ha destacat la importància de “gestionar la incertesa” i establir “pautes per a reobrir”. Així mateix, ha informat de l’elaboració d’un total de 21 manuals de pràctiques segures per a les diferents activitats turístiques, sobre la base de les recomanacions del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i aprovats pel Ministeri de Sanitat. Els manuals de l’ICTE han sigut dissenyats per a garantir destinacions segures amb criteris aplicats a tot el territori nacional i d’acord amb les normes internacionals de qualitat turística

Per part seua, el número dos de Turisme de la Generalitat Valenciana, ha remarcat el treball ja desenvolupat abans del Covid-19 i l’avantatge competitiu de comptar amb destinacions consolidades en el mercat nacional i internacional, com la ciutat de València, així com la posada en marxa del Programa Destinació Segura com a resposta davant la crisi sanitària.

Finalment, el director general de Visit València, ha assenyalat la labor de la fundació en l’elaboració del Pla d’Estímul al Turisme i de la nova campanya de comunicació “València Modo ON” i ha posat en relleu “l’enorme esforç que estan fent el conjunt d’empreses del sector turístic de la ciutat per a complir amb les normes i garantir la màxima qualitat i seguretat dels ciutadans i dels qui ens visiten”.

Després de la sessió, Visit València s’ha compromés a respondre de manera telemàtica totes les preguntes que no han pogut ser resoltes durant la trobada. El vídeo de la reunió estarà disponible en la pàgina web dels Urban Tourism Trends.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + dinou =