25n
25N
25N

Visit València exonera a les empreses associades del pagament del primer semestre

Emiliano García destaca que el Patronat de Visit València ha aprovat la mesura per unanimitat

Visit València exonera a les empreses associades del pagament del primer semestre
02/04/2020 -

Hui s’ha reunit, a través de videoconferència, el Patronat de la Fundació Visit València. En aquesta trobada s’ha sotmés a votació la sol·licitud per part de l’Ajuntament de València d’exonerar a les empreses turístiques associades a Visit València del pagament de la quota referent al primer semestre d’any. La mesura ha rebut el consens de tots els integrants del Patronat, i per tant ha sigut aprovada per unanimitat.

En finalitzar la trobada el regidor de Turisme de l’Ajuntament de València i president de Visit València, Emiliano García, ha destacat que “són moltes les mesures que s’estan prenent perquè l’impacte de la COVID-19 siga el menys profund possible”. “Som conscients que el sector turístic, que engloba diferents tipologies d’empreses i de diferent grandària, és un dels quals més afectats s’està veient”, ha afirmat García, qui ha afegit que “és per això, que a més d’implementar mesures que suposen un estalvi en les seues despeses, com la disminució de la quota d’associats i l’avançament del pagament de factures als proveïdors, així com unes altres que estem impulsant directament des de l’Ajuntament; volem treballar amb ells les mesures concretes per a reactivar l’activitat turística a la ciutat en quant la situació ens ho permeta”.

En aquesta reunió han participat Emiliano García, regidor de Turisme de l’Ajuntament de València i president de Visit València, Eva Blasco García, Miguel Ángel Fernández Torán, Eduardo Nogués Meléndez, Alejandro Del Bou Ibáñez, José Antonio Ferri Moscardó, Isabel M Gil Forteza, Rafael Torres García, Javier Gutiérrez Marqués i Javier Vallés Sales.

Així mateix, després de la seua incorporació als Òrgans de Govern de Visit València el mes de gener passat, han participat en aquest Patronat tant Francesc Colomer, secretari autonòmic de Turisme, com Jordi Mayor, diputat de Turisme. “La implicació de les tres institucions, a nivell local, provincial i autonòmic, ha sigut valorada positivament pel sector empresarial”, ha destacat el regidor de Turisme. “Sens dubte, mostra el compromís institucional de treballar d’una manera coordinada i sincronitzada, tant per part de les institucions com del sector empresarial, i orientar tots els esforços als mateixos objectius: amortir l’impacte d’aquesta situació i reactivar l’activitat del sector com més prompte millor i agilitat possible”, ha remarcat García.

PLA ESPECIAL DE PROMOCIÓ PER A LA REACTIVACIÓ DE VALÈNCIA COM A DESTINACIÓ TURÍSTICA URBANA

Així mateix, durant la trobada del Patronat de Visit València s’ha insistit a continuar avançant en el pla especial de reactivació de València com a destinació turística urbana per a implementar-ho, amb la major celeritat possible, conforme es vaja superant la crisi sanitària.

Aquest pla compta amb unes línies d’actuació definides que s’ajustaran, tant a les necessitats dels Programes de Producte com als mercats, en el moment de la seua implementació. En este sentit, és important destacar, que l’ajust es realitzarà tenint en compte, no sols l’escenari de la ciutat de València, i la seua àrea d’influència, sinó també l’estat i l’impacte que esta crisi sanitària haja tingut en els principals mercats estratègics de València.

“Resulta clau disposar de la major informació possible per a definir una imatge clara de l’estat dels nostres principals clients perquè les accions en cadascun dels mercats siguen efectives. Només així podrem incidir en la recuperació de l’activitat turística a la ciutat”, ha destacat el regidor García. En aquesta mateixa línia ha declarat que “estem fent un seguiment exhaustiu de l’activitat MICE, el segment turístic de major rendibilitat, amb l’objectiu de replantejar l’agenda d’esdeveniments del tercer quadrimestre de l’any perquè es reduïsquen les cancel·lacions i el major nombre d’esdeveniments possibles siga ajornat”.

Algunes de les accions previstes en el pla són: intensificar l’activitat promocional col·laborant amb els principals operadors del sector, com a aerolínies i turoperadors, en els mercats prioritaris; incrementar la visibilitat de la ciutat en portals i mitjans de comunicació estratègics; reforçar l’activitat en xarxes socials, així com llançar una campanya específica per al turisme de congressos, esdeveniments i incentius, de cara a reactivar aquest segment turístic. El sector empresarial ha insistit en “continuar reforçant a mig i curt termini les mesures específiques de suport a l’activitat turística i el seu sector”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − catorze =

bombers
CCCC
bombers