caixa popular

Valencians, tots a una veu: Visca la Mare de Déu

Una plaça plena de gom a gom per a rebre a la patrona de tots els valencians. La Plaça de la Mare de Déu ha viscut el seu diumenge gran. Amb un sol que lluïa per a rebre a la geperudeta, tots els valencians: a una veu han cridat: Visca la Mare de Déu. El dia començava ben prompte amb la particular missa “descoberta” a les 5 del matí. Després a les 6 ha continuat amb una missa de l’Associació Amics del Camí Verge dels Desemparats.

A partir de les 8, tocava la missa d’infants. A partir de les 10:30, el tradicional trasllat ha eixit des de la Basílica on tots esperaven i volien rebre a la Mare de Déu. Una porta de la Basílica s’ha caigut i ha provocat un xicotet retard en el trasllat. Una dona de 80 anys ha sigut ferida lleu i traslladada ràpidament a l’Hospital de la Fe.

Emoció, devoció i llàgrimes en el seu recorregut. Flors a la nostra patrona i els més menuts s’han acostat a la seua geperudeta per a demanar-li: salut i amor.

Des de la Plaça de l’Ajuntament s’ha viscut una mascletà terrestre i esta mateixa vesprada els actes han continuat amb la solemne processó general. Sens dubte, València ha viscut el dia gran de la seua patrona i els valencians han pogut retre el seu particular homenatge a la nostra Mare de Déu.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris