25n
25N
25N

La banda californiana Vintage Trouble clausura el cicle "Emergents al Palau"

La banda californiana Vintage Trouble clausura el cicle "Emergents al Palau"
22/06/2019 -

La cèlebre banda californiana Vintage Trouble arriba demà diumenge al Palau de la Música de València, per a tancar la present edició del cicle “Emergents al Palau”. Es tracta d’una formació molt potent i plena de força que combina el soul blues, ritmes R&B i un toc de pop. El quartet format per Ty Taylor (veu), Nalle Colt (guitarra), Rick Barrio Dill (baix) i Richard Danielson (bateria) ha realitzat més de 3.000 concerts en 30 països diferents amb grups i músics de renom mundial com The Who, Rolling Stones, AC/DC, Lenny Kravitz o Bon Jovi. Amb tres àlbums publicats (The Bomb Shelter Sessions, The Swing House Acoustic Sessions i 1 Hopeful Rd) van decidir fer un pas endavant i realitzar un nou desafiament amb el seu últim treball: Chapter II.

“Emergents al Palau” és un cicle coordinat per Manolo Tarancón i Amadeu Sanchis, que dóna l’oportunitat a bandes, solistes i grups valencians d’estils molt diferents i que estan fora dels circuits comercials, per a expressar-se artísticament al Palau de la Música. És, a més, un projecte únic a l’Estat de col·laboració entre administració pública i músics emergents. La present edició que es tanca, ha tingut una novetat significativa respecte a la primera com és el fet que els músics cobraren un fixe, que unit l’alta a la Seguretat social el dia del concert, els suposa unes condicions laborals dignes.

D’esta manera, durant esta temporada han tocat a la Sala Rodrigo els grups: Mineral Waters, Tipos de Interès, Duna, Elen & Roseville, Here the Captain speaking, the Captain is dead, El Futuro Peatón, Tin Robots, Petit Mal, Ela Vin, Álvaro del Hierro, Peepshow, We Used To Pray, Tercer Sol i Los Mocetones i Jamaleònics i Leya & The Gentlemen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 9 =