caixa popular

Vinaròs rep els estalvis dels catalans que transvasen els seus comptes al nord de Castelló

En les últimes 48 hores, la localitat de Castelló està rebent el transvasament de comptes de nombrosos estalviadors catalans per a protegir els seus comptes

Vinaròs rep els estalvis dels catalans que transvasen els seus comptes al nord de Castelló
07/10/2017 -

Després de l’anunci del canvi de seu de les dues entitats més importants de Catalunya, Caixabank i Sabadell, ara són els estalviadors catalans els que estan fent els seus xicotets canvis. En les últimes 48 hores, nombrosos clients catalans estan realitzant un transvasament dels seus comptes a Vinaròs per a protegir els seus estalvis.

Davant una DUI imminent, molts catalans volen protegir els seus comptes i inversions en bancs o oficines dins del territori d’Espanya. Vinaròs és un punt clau donada la proximitat amb Catalunya que permet a molts canviar els seus estalvis a aquesta localitat de la província de Castelló. De fet moltes entitats bancàries han observat aquest moviment de canvi de comptes a altres ciutats com Madrid de molts dels seus clients. El fenomen ha generat que entitats com CaixaBank envien notificacions als seus clients per a confirmar aquests últims moviments.

Davant l’estat de preocupació d’empreses i clients, el Conseller d’empresa de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, es va reunir ahir amb sindicats i associacions empresarials per a cridar-los a la calma.

Sens dubte, en els pròxims dies seguirem vivint informació d’última hora tant del món empresarial com també dels moviments del Govern i de l’Executiu de Mariano Rajoy.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios