25n
25N
25N

L'esperit nadalenc inunda el barri de Patraix

Aquest matí, les cançons nadalenques seran les protagonistes en aquest barri valencià

L'esperit nadalenc inunda el barri de Patraix
16/12/2017 -

Ja ha començat el tradicional ‘Nadal Solidari’ que, cada any, organitza l’Associació Veïnal de Patraix, amb l’objectiu d’ajudar als més necessitats del barri, però també per a expandir l’esperit nadalenc entre els veïns, i que ningú se senta sol en aquestes dates tan especials. Així, la campanya començava la setmana passada amb la recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene. No obstant això, açò no ha fet res més que començar.

En aquest sentit, Patraix es torna a inundar d’un especial ambient nadalenc, gràcies a l’Associació Cultural La Carraspera. Així, a partir de les 10.30 hores, les nadales seran els principals protagonistes del matí. I és que els comerços de la Plaça Patraix i voltants gaudiran de ‘Nadales, Cantades i Ballades’, que animaran als veïns d’aquest barri valencià.

Fa ja al voltant de 21 anys que aquesta associació es bolca en l’organització del ‘Nadal Solidari’, juntament amb la col·laboració de tots i cadascun dels veïns de Patraix. La solidaritat és un dels valors més presents en el barri, i amb cadascun d’aquests esdeveniments se segueix demostrant la importància de ‘fer barri’ per a mantenir viu l’esperit d’aquesta campanya.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + dos =

bombers
CCCC
Valencia activa