Millor servei sanitari i vigilància en el Pati de les Sitges de Burjassot

L’ajuntament de la localitat ha aprovat tres mocions en l’últim ple

Millor servei sanitari i vigilància en el Pati de les Sitges de Burjassot
26/09/2018 -

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot ha représ les seues sessions plenàries després del descans estival i aquest dimarts, 25-09-2018, ha celebrat la seua sessió ordinària del mes de setembre. Una sessió en la qual s’han aprovat tres mocions.

La primera d’elles, aprovada amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís, PP, EU i Ciutadans i en contra de Totes amb Burjassot, sol·licita un sistema de vídeo vigilància per al monument de les Sitges, sol·licitant “a la regidoria de Cultura i Patrimoni Històric i Artístic de l’Ajuntament de València la inclusió de les Sitges dins del programa de vídeo vigilància dels BIC propietat de l’Ajuntament de València”.

En segon lloc, i per unanimitat de tots els grups amb representació plenària, es va aprovar la moció presentada pel PP per a augmentar els especialistes en geriatria en la salut pública. La moció, esmenada pel partit socialista, recull en el seu primer acord que “el Ple de l’Ajuntament de Burjassot reclame/inste a la Conselleria de Sanitat que solucione amb caràcter urgent les necessitats de geriatres en la sanitat pública valenciana”.

Finalment, i amb una esmena de Compromís, el Ple aprovava també per unanimitat la moció presentada per Totes amb Burjassot per un servei sanitari de qualitat. El text de la citada moció recull demandar “a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública una ambulància medicalitzada, SAMU, o una ambulància de Servei Vital Bàsic, SVB, fixa a Burjassot”, d’igual manera, “instar a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública al fet que done compliment a l’acord amb els sindicats sobre el transport domiciliari com més prompte millor”, i que “s’estudiarà la possibilitat que l’Ajuntament de Burjassot pose recursos propis per a facilitar el transport de facultatius d’urgències”.

Així mateix, la moció recull, entre altres acords, “instar a l’Equip de Govern a constituir el Consell Local de Salut que puga servir perquè la gent de Burjassot puga tindre un espai per a realitzar les seues reivindicacions sobre aquesta matèria i també fer un control i seguiment del treball que fa alcaldia i el seu Equip de Govern local per a defensar els interessos del municipi davant la Conselleria de Sanitat”. El text també “insta a Conselleria a augmentar de forma immediata els recursos materials i humans dels Centres de Salut de Burjassot”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − huit =

sagunt a escena 2019
turismo salou