Vidorreta: Vidorreta: "Em sembla més difícil fer una posada en escena com la que hem fet que mantenir-la pel que em mosqueja el que ha passat"

1718_vbc-mba-22

Valoració:

"El partit ha tingut dues cares diferents. En el primer quart molt bon bàsquet, una bona defensa, treball bona circulació pilota, alliberant posicions i amb encert, dominant el rebot. En definitiva el València Basket que volem ser. En el segon quart hem tingut ja precipitació, un tir dolent però també ha sigut un quart excel·lent, la qual cosa ja hem fet durant molts partits esta temporada de forma inconstant. El 0-8 rebut en el tercer quart ens ha començat a generar dubtes, errors en els tirs, poca confiança en la pintura, hem deixat de defensar i ells han entrat en partit. Amb la pròrroga hem arribat amb alguns moments de lucidesa però no podem tenir eixes dues cares. Açò és alguna cosa que em preocupa perquè és una constant esta temporada i no hi ha lloc a la pretemporada que no hem fet, ni les lesions. Hem de ser més sòlids i més jugant competicions com l'Eurolliga i la Lliga Endesa".

El factor psicològic ha pogut marcar el partit...

"Venim d'una ratxa de derrotes que no estem acostumats. Hem jugat contra un bon equip i el lògic és que tinguen bons moments. Hem de mantenir la confiança i no tenir por a res. Hi ha hagut un component psicològic que avui hem sigut capaços de traure-ho avance. Hem rebut moltes cistelles fàcils. El que és clar és que per a no tenir eixa dualitat quan anem a dalt en el marcador cal defensar encara millor".

Este partit explica l'esgotament al qual estan sotmesos els equips espanyols

Tenen molt a veure què la Lliga Endesa siga una de les més potents. Enguany hi ha hagut Eurobasket que acaba al setembre. Hem copiat coses de l'NBA però no totes. Hem tingut dos dies amb la plantilla completa en pretemporada encara que açò ja no és excusa. No hi ha cap equip que supere el 50% de victòries. És molt exigent. En la resta de lligues no passa. Hui l'esforç més gran era ser capaços de començar bé i crec que no ens hauria de constar tant patir.

Al final l'equip acaba patint amb remuntades en partits que tenia controlats...

No es pot mantenir el mateix ritme tenint un parell de baixes que cinc i de jugadors tan importants. Em sembla més difícil fer una posada en escena com la que hem fet que mantenir-la pel que em mosqueja el que ha passat. Ens ha passat en més partits, perdent avantatges clars molt ràpidament. Hem de fer un pas definitiu doncs tenim capacitat per a fer-ho millor més temps i eixa ha de ser el nostre full de ruta en estos moments.

Açò pot fer afectar a la mentalitat

Eixe és el meu treball que açò siga un problema. El positiu és que som capaços de jugar molt bé, açò és l'important. Però hem de mantenir-ho. Bona defensa, tenir paciència, aprofitar les ocasions... en alguns hem deixat de compartir la pilota, en uns altres hem deixat de defensar. No em quede amb el que estem fent perquè en la cara o creu podem perdre. Fins al moment ens ha eixit bé.