25n
25N
25N

El quart aniversari de València Extra ens deixa més de 50 vídeos de felicitacions

En aquest aniversari, el mitjà digital de proximitat va apostar per una “celebració virtual” donada la situació provocada per la pandèmia de la Covid19

El quart aniversari de València Extra ens deixa més de 50 vídeos de felicitacions
07/07/2020 -

No podia faltar un resum de totes les felicitacions rebudes en el quart aniversari de València Extra. En aquesta ocasió i per les condicions provocades per la Covid-19, el mitjà de proximitat ha apostat per una celebració en xarxes socials amb tots els seus lectors, amb representants públics de tots els àmbits i també amb entitats i col·lectius socials.

Així en aquest quart aniversari, hem comptat amb missatges dels síndics de les Corts i també amb la participació quasi total del Consell de la Generalitat Valenciana del President Ximo Puig, que també va voler enviar-nos un missatge en aquesta data tan especial.

Des del cap i casal, hem comptat també amb missatges del Govern del Rialto, tant l’alcalde de València, Joan Ribó, com la vicealcaldessa, Sandra Gómez i el vicealcalde Sergi Campillo, així com diferents regidors i regidores de València que han volgut celebrar juntament amb aquest mitjà aquesta data simbòlica.

No podia faltar la proximitat dels nostres pobles, així hem rebut missatges d’alguns punts de l’Horta així com també dels diputats provincials com la Vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó.

I sens dubte, els col·lectius socials, entitats veïnals, amics i companys de la tele no han faltat a la cita virtual amb missatges originals, alguns molt enginyosos i amb molt d’humor.

Així celebrem l’equip aquesta data en la qual també compartim un vídeo des de la pròpia redacció. A totes i tots us volem donar les gràcies pels vostres missatges, el vostre suport i el vostre afecte cada dia que ens anima a continuar informant des de la proximitat i la proximitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =