25n
25N
25N

Videotelefonades, cartes i dibuixos personalitzats per a "humanitzar" l'atenció als malalts

Videotelefonades, cartes i dibuixos personalitzats per a "humanitzar" l'atenció als malalts
17/04/2020 -

Els hospitals i el seu personal sanitari destaquen la importància d'”humanitzar” l’atenció als pacients de la Covid-19 per a intentar pal·liar la soledat que implica el confinament i les mesures de seguretat davant els possibles contagis.

Durant la pandèmia, expliquen des de l’Hospital Arnau de Vilanova de València, “es pensa no sols en l’assistència sanitària com a tal, sinó també en la humanització”.

L’objectiu és “transmetre als familiars que ens deixen als seus éssers estimats que estan bones mans, perquè estem posant tot el nostre coneixement, cura, atenció i esforç”, asseguren.

Per a aconseguir-ho, el personal intenta “projectar” l’afecte que els familiars els transmeten per als malalts a través de videotelefonades diàries, lliurament de cartes i dibuixos personalitzats.

Un exemple és l’emotiva carta i un dibuix que un home i el seu fill li envien a la seua germana i tia, un moment que ha sigut gravat i que el centre hospitalari ha difós per a donar mostra d’aquestes accions que pretén contribuir al fet que els afectats suporten la seua estada d’una manera “més suportable”.

“Estem amb tu i has de lluitar fins al final, Quan isques d’aquesta i isquem del confinament ens n’anirem per València a menjar a un lloc ric”, animen els familiars.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =