25n
25N
25N

“Ulls que miren”, nou videoclip dels valencians Laura Esparza i Carlos Esteban

“Ulls que miren”, nou videoclip dels valencians Laura Esparza i Carlos Esteban
12/02/2020 -

El duo valencià compost per Laura Esparza i el burjassoter Carlos Esteban acaba d’estrenar “Ulls que miren”, primer avançament oficial del seu primer disc, “Mare Natura”. Fa un any, Laura i Carlos s’estrenaven en el panorama musical traient a la llum dues primeres cançons (De noche i Ones), que també formaran part del seu primer àlbum.

En “Ulls que miren”, Laura i Carlos mostren la seua versatilitat, barrejant sons i instruments mediterranis amb baixos i percussions més electròniques i sintètiques. A més, en aquest tema han col·laborat dues persones molt pròximes al duo com són Mireia Muñoz, amb un brillant solo de saxo soprano i Álex Gil, amb la trompa, que conclou unes tornades que bé podrien recordar a una coral oriental.

Quant a la temàtica, Laura i Carlos han confessat que la lletra d’aquest tema està basada en la famosa cita de Carl Jung, “Al que et resisteixes, persisteix”. Per això, tant en la lletra com en el videoclip, es pot apreciar “una contínua resistència i lluita que només espanta els nostres fantasmes quan cessem en ella, acceptant amb compassió tot allò del que volem desprendre’ns”.

En el videoclip, dirigit i guonitzat per Alexander Lemús Gadea, al costat de Carmen Frontera, ha col·laborat tot un equip creatiu donant vida a l’atmosfera màgica que acompanya a la cançó. Jorge Esparza, germà de Laura, ha participat de nou en aquest vídeo com a director de fotografia i encarregant-se també de l’edició. El videoclip és un continu viatge, on les referències al cinema clàssic s’intercalen amb un maquillatge i una estètica totalment trencadors.

Per tot això, es pot afirmar que el duo arranca amb força en el panorama musical valencià, quedant a l’espera d’un disc que s’estrenarà molt prompte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 4 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus