25n
25N
25N

El PPCV llança un vídeo que promou el vot per correu per a incentivar la participació el 28-A

El PPCV llança un vídeo que promou el vot per correu per a incentivar la participació el 28-A
27/03/2019 -

El Partit Popular de la Comunitat Valenciana ha distribuït aquest dimecres un vídeo –a través de les xarxes socials, YouTube, i del web de campanya, www.bonig19.com– que promou el vot per correu per a incentivar la participació el 28 d’abril donada la successió de festius al voltant del dia de les eleccions, segons ha informat el partit en un comunicat.

El vídeo especifica els passos que han de complir els ciutadans en les oficines de Correus, sempre acompanyats del seu DNI. El termini establit legalment per a sol·licitar el vot abasta fins al pròxim 18 d’abril, i l’enviament de la documentació necessària es realitza entre el 8 i el 21 d’abril. El vot es pot enviar, a través de qualsevol oficina de correus, fins al 24 d’abril.

La successió de dies festius al voltant de les eleccions –Pasqua, Sant Vicent i l’1 de maig– farà que molts valencians es troben gaudint fora dels seus domicilis habituals el 28 d’abril, amb la previsible baixada de la participació.

“Ximo Puig i Pedro Sánchez no han triat la data [electoral] a l’atzar. Persegueixen una intenció molt clara: no volen que votes”, s’afirma en el video. “Vas a deixar-los que els isca bé la jugada? Sol·licita el teu vot per correu i gaudeix de les teues vacacions sense por al que et pugues trobar quan tornes”, assegura la locució.

Per açò, la candidata del PP Isabel Bonig a la Presidència de la Generalitat Valenciana, ha destacat sobre aquest tema: “Els valencians tenim l’oportunitat, el pròxim 28 d’abril, de decidir com volem que siga el nostre futur. És important que ningú es quede sense votar per una distracció o un viatge; per açò hem llançat aquest vídeo. Una participació alta sempre és símptoma de societat compromesa amb el seu futur”.

Tant aquest vídeo com altres activitats de la candidatura que encapçala Bonig estan disponibles en la web de campanya www.bonig19.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

mercat medieval ontinyent