25n
25N
25N

"Sí, soy un chulo", un conductor de l'EMT sense mascareta a un passatger

Una baralla a la línia 31 de l’EMT comença amb un conductor sense mascareta i un passatger a les 11 del matí

30/07/2020 -

Al voltant de les 11 d’aquest matí, els usuaris de la línia 31, Malva-rosa – Poeta Querol, de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) han estat testimonis d’una baralla verbal entre un passatger i el mateix conductor de l’autobús, qui no portava la mascareta, tot i que segons el protocol i les mesures sanitàries aprovades per l’EMT, “els conductors dels autobusos estan obligats a portar la mascareta durant el seu horari laboral”.

La baralla, que ha començat amb les paraules del passatger, qui recomanava al conductor que es posara la mascareta, ha començat a pujar de to fins a arribar a “gilipollas”, “vete a tomar por culo”, “vete a la mierda”. No obstant això, el passatger insistia en el fet que el conductor es posara la mascareta, d’ús obligat, al qual el mateix conductor li ha respost al crit de “sí, soy un chulo”. A continuació, el conductor li cridava “7114, ahora ya puedes denucnarme” dient-li així, la seva identificació com a treballador i conductor dins de l’EMT.

Testimoni d’aquest episodi i davant el menfotisme d’un conductor de l’EMT enfront d’una pandèmia mundial, el periodista Agustín Alabau, qui ha viscut aquesta situació, ha aconseguit gravar la discussió entre els dos individus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 11 =